Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 11-22-2014, 11:00 PM   #11
Just Nole
Banned Users

پستها: 134
سپاس: 242
در 114 پست 334 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض پاسخ : گفت و گو پیرامون دور پایانی مسابقات تنیس دیویس کاپ 2014 در گروه جهانی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojhin نمایش پست ها
با سلام عرضی داشتم خدمت دوستان عزیزم در هیئت نظارت ( آقا محمود ، پویا جان و سجاد عزیز ) :
دوستای گلم من و بقیه کاربرا انتظاراتی از شما داریم که بیجا نیست و مهمترینش حفظ حرمت و آرامش بچه های سایته . شما عزیزان با رای بقیه دوستان انتخاب شدید که نگذارید سایت دچار انحرافات این شکلی و هتک حرمتهای اینجور گسترده بشه . به نظر شما این بحثها و این الفاظ باید تو همچین جایی مطرح بشه و هیچکدوم از مدیران سایت هم اعمال نظر نکنند ؟ یعنی کار باید به جایی برسه که عزیزی به من پیام خصوصی بده که روژین فعلا تو تاپیک نرو چراکه حرفهایی مطرح شده که مناسب خانمها نیست ؟ واقعا به دلیل عدم نظارت صحیح و درست باید فروم شبیه چاله میدون بشه ؟ اگه واقعا قراره هر روز شاهد دیدن و خوندن همچین الفاظی باشیم حداقل به من بگید که روژین جو سایت همینه میخوای بیای اینجا باید پیه خوندن الفاظ رکیک و چاله میدونی رو به تنت بمالی تا منم تکلیفم رو بدونم که بیام یا نه . گلایه ای هم از دوست خوبم مرتضی دارم که ملاحظات رو رعایت نکرد و حداقل به خاطر من و بقیه دختران سایت از بکار بردن الفاظی که هیچ سنخیتی با شانش نداره خودداری نکرد .
در خاتمه ضمن تشکر از مدیران سایت بخاطر همه زحماتشون تقاضا دارم هر چه سریعتر فضای آلوده کنونی رو از بین ببرن تا فروم مثل قبل پاک باشه و سرشار از دوستیها تا من هم بتونم مثل همیشه از مزایای این فروم بهره مند شم. ممنون
روژین عزیز با درودی دوباره
جدا متاسف شدم و به سهم خودم شرمنده.هرچند که خودم را هم این وسط قربانی می بینم که ناخواسته وارد بازی اون 2 نفر شدم.شب خوش
Just Nole آنلاین نیست.  

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش