|
فینال تور مردان بارکلیز (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات Barclays ATP World Tour Finals 2014 ؟ | |||
نواک جوکویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 20.00% |
راجر فدرر |
68 | 75.56% |
اندی ماری |
0 | 0% |
استن واورینکا |
2 | 2.22% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
کی نیشیکوری |
2 | 2.22% |
میلوش رائونیچ |
0 | 0% |
مارین چیلیچ |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 90. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 172
سپاس: 318
در 170 پست 710 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Delpotro | Federer
|
![]()
رائونیچ به علت مصدومیت انصراف داد و فرر به عنوان جایگزین بازی میکنه
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی The Rock به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما Najmeh5576 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
پستها: 258
سپاس: 7,181
در 227 پست 1,381 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER-
NADAL-MARIA SHARAPOVA
WAWRINKA
Juan Martin DEL POTRO
Jo-Wilfried TSONGA
GRIGOR DIMITROV
|
![]() نقل قول:
دلیل اینکار چیه فقط جلب تماشاچی ؟! ویرایش توسط MRF : 11-13-2014 در ساعت 05:49 PM |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MRF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Member
پستها: 55
سپاس: 19
در 43 پست 131 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 85
در 8 پست 76 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer
|
![]()
خدایا متشکریم که ما را هم عصر استاد
افریدی............................. |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mohsen0007 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
![]()
هفتاد و یکمین پیروزی فصل و دویست و پنجاهمین پیروزی در ایندورز.فدرر بهترین پیروزیش تو season finale تو سال 2005 مقابل گاستون گائودیو بوده که 60 60 بازی رو برد.گائودیو ای که شش بار مقابل رافا رو خاک بازی کرد و سهم هر کدوم سه پیروزی بود.یه بار هم یادمه فدرر zverev رو تو هاله دابل بیگل کرد.تو اون بازی زورف سرو والی میکرد.
یه نگاه کوچیک به بازیکن هایی که با Fed Express هم دوره بودن (اندی رادیک/مارات سافین/داوید نلبندیان/لیتون هیوئیت/فرناندو گونزالس/جیمز بلیک/نیکولای داویدنکو/خوان کارلوس فررو) بندازیم به وضوح میبینیم که وقتی به یه سنی رسیدن دیگه تموم شدن...ولی swiss maestro is not in the same league and belongs to another planet فقط 56 دقیقه به قول بهرام شفیع به این میگن یه تنیس شسته و رفته.easy on the eye...eyecatching...mesmerizing به این میگن هنر...art for art's sake and tennis for roger's sake واقعا زبان قاصره از این همه شکوه و جلال از اینهمه agility تو این سن و سال. از این همه motivation از اینهمه ambitious بودن واقعا تو یک الگوی به تمام معنایی نه تنها برای عاشقان تنیس بلکه برای همه انسان های دنیا تا تو زندگیشون swiss master رو الگو قرار بدن و هیچ وقت نا امید نشن.سال قبل که با درد کمر struggle میکرد تو یو اس اپن بعد از شکست مقابل روبردو صحبت های دیوید مرسر گزارشگر کهنه کار یورو اسپورت رو هیچ وقت فراموش نمیکنم: for me this is the end of roger federer's career no doubt about it و من هم در جوابش میگم: he proved you wrong again old chap...he has done it a lot of times.he has proved his point.with his usual motto:never ever surrender.never ever go down.no matter what they say.it's you man it's always in your hands...you're goin' to prove 'em wrong again...and be the epitome of consistency for all the kids and grown_ups there is no end to roger federer's illustrious career...never ویرایش توسط swiss express : 11-14-2014 در ساعت 01:29 AM |
![]() |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی swiss express به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]() نقل قول:
...
آخرین اسم کاربری 289 چیه ؟ دوست دارم در مورد نتایج راجر نظرشو بدونم. چرا این بدبختو اینقدر بن میکنند ؟ درسته که همش رو اعصاب ما اسکی میره ولی به هر حال این دلیل نمیشه که دیکتاتوری تو سایت حاکم بشه . ... greg rusedsky هم به صراحت گفت که این کورت خیلی کنده . ... |
|
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mehdiii به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Member
پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
ببین مهدی جان من نمیدونم این بخش از صحبت هاتون جنبه شوخی داشت یا اینکه جدی گفتید...که اگه حالت دوم باشه لازم دیدم به چند نکته اشاره کنم که واسه شما و بقیه دوستان امر مشتبه نشه که واقعا همینه خصوصا اینکه بیان کردید این امر نشانگر حاکمیت دیکتاتوری از جانب مسئولین سایت... اول یه نکته ای رو بیان کنم و اون اینکه : بنده این جمله ای که شما و عده ای از دوستان در توصیف بیانات ایشون به مراتب اظهار کردین رو زیاد دیدم و اون اینه که:"بیانات چنین کاربرانی رو اعصابتون اسکی میکنه و رژه میره و........" واقعا همینطوره؟!! یعنی واقعا خوندن پست های ایشون که متاسفانه از شخصیت و فرهنگ بسیار پایینی برخوردار بودند همچین تاثیری رو روی دوستان داشت؟؟!!! یعنی نهایتا بیشترین حسی که قابل درک هست و میشه قبول کرد اینچنین حسی نسبت به اینگونه اشخاص در درون افراد ایجاد بشه ،همون حس ترحمیه که یکی از دوستان بهش اشاره کردن...... خوب برگردیم سر همون بحثی که فرمودین بن کردن این افراد نشانگر دیکتاتوریه... ببین مهدی جان خارج از اینکه بن کردن ایشون بخاطر نغض کردن قوانین سایت صورت گرفت(توهین متقابلی که بین ایشون و شخص دیگه ای اتفاق افتاد) اما بنده میخوام بگم اینکار به مراتب خیلی زودتر میتونست اتفاق بیفته البته نمیدونم شایدم یکی از دلایل مسئولین سایت همینی که میخوام بگم بوده ،ولی خب چون این قانون یک قانون نانوشته هست شاید برای عملی کردن آن تردید داشتند و منتظر وقوع یک دلیل محکمه پسند بودند... اون دلیل چیه....؟ ببین مهدی عزیز:"وقتی شخصی فرهنگ استفاده از چیزی رو نداره باید اون شخص رو برای اینکه حقوق دیگران تضییع نشه، از اون چیز محروم کرد و باهاش برخورد کرذ"(حالا این حقوق دیگران هر چیزی میتونه باشه،وقت- پول-آرامش-احساس امنیت و.....) و ایشون مصداق این قانون نانوشته هستند.. چرا؟؟؟ من دوست دارم شما از زمانی که ایشون عضو سایت شدند یه سری به تاپیک های بحث و تبادل نظر بزنید...خواهید دید که فرضا اگر در هر صفحه 10تا پست وجود داره بالای 50درصدش متعلق به ایشونه....حتی تا جایی پیش رفتن که پست های خودشون رو همreply میکردن ![]() ![]() احتمالا از 2 دیدگاه این دلیل بنده رد خواهد شد: 1-در قوانین سایت محدودیتی واسه کمیت(تعداد)پست ها قرار داده نشده 2-افراد باید آزاد باشند در جواب ادعای اول باید گفت: بله،همینطوره و واقعا مسخرست و نمیشه محدودیت خاصی برای تعداد پست ها مشخص کرد اما همونطور که عرض کردم این از جمله قوانین نانوشته است و سعی میکنم با طرح یک مثال اون رو حل کنم فرض کنید شما در یکی از شبکه های اجتماعی عضو یک گروه هستید و وقتی صفحه رو باز میکنید با پست های بی حد و حصر یکی از اعضا روبرو میشید و وقتی این موضوع مدام تکرار بشه مسلما شما اون طرف رو block میکنید...چرا؟...چون بی فرهنگی اون باعث میشه حقوق شما که اینجا همون آرامش هست ضایع بشه(توجه داشته باشین ،صلب آرامشه ناشی از کیفیت و محتویات پست ها نیستا،بلکه از کمیت اوناست...یعنی سطح عالیش اینه: گیریم محتویاتشون هم خیلی هم قابل تامل باشه ولی به دلیل زیاد بودنشون موجب صلب آرامش میشه)پس در نتیجه باهاش برخورد میکنین در جواب ادعای دوم فرض کنید بنده یک تریلیاردر هستم و همه شیرهای آب رو مدام باز بذارم و ماهی یک میلیارد قبض آب واسه من میاد(خب مسلما واسه من مهم نیست)... فکر میکنید نباید با من برخورد بشه؟؟؟؟فکر نمیکنید من دارم حقوق عموم مردم رو ضایع میکنم؟؟؟آیا آزادی اینجا معنی پیدا میکنه؟.. نخیر،آزادی شامل انسانهایی میشه که فرهنگ استفاده از اون رو داشته باشند... اینکه گفتم متاسفانه از شخصیت و فرهنگ بسیار پایینی برخوردار بودند به همین دلایل بود... و مورد دیگر اینکه،دیدم بعضی از دوستان بعد از اینکه ایشون با نام کاربریه دیگری وارد سایت شدند و دوباره بن شدند نسبت به این کار مسئولین واکنش نشون دادند... خب این خیلی جالب بود...!!! خیلی جالب بود!!!!! ببینید ،ماهیت حقیقی بنده مهمه ، نه مثلا نام کاربریم...یعنی اگه بنده اسم درون شناسنامم از احسان به شلقم تغییر کنه تغییری در شخصیت حقیقیه من بوجود میاد....و باید من یک فرد جدید قلمداد بشم؟؟؟؟؟...اگه احسان با احتساب ارتکاب یک جرم زندانی بوده اگه اسمش رو تغییر داد دیگه زندانی نیست چون این اسمش شلقمه و اون احسان بوده...شخصیت حقیقی بنده مستحق مجازات شناخته شده...!!!! جدا از اینکه همین حرکت ایشون در چهارچوب قوانین سایت(جدا از قوانین نانوشته)و احترام نگذاشتن به قوانینی که با قبول آنها عضو شدند مهر تاییدیست بر میزان فرهنگ و شخصیت ایشون و پایبند نبودن به ساده ترین اصول اجتماعی... بگذریم... در آخر از همه دوستان به خاطر طولانی شدن عرایضم عذر خواهی میکنم و از هیات نظارت به خاطر زحماتشون کمال تشکر رو دارم... موفق باشید ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Member
پستها: 55
سپاس: 19
در 43 پست 131 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
عادی حساب میشه، امتیازات هر کی برا خودشه...فرر ببره 1-0 میشه و نتایجش با راونیک جم نمیشه
احتمالش تقریبا صفره ک فرر صعود کنه، رو رده بندی بقیه تاثیر میذاره (نخودیه خودمون ![]() یادمه قبلا یه بارم اینجوری شده بود سوال دومم نمیدونم |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ibo8631 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Senior Member
پستها: 258
سپاس: 7,181
در 227 پست 1,381 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER-
NADAL-MARIA SHARAPOVA
WAWRINKA