05-19-2014, 07:38 AM | #1 |
Author
|
سومین قهرمانی نواک جوکوویچ در مسترز رم
5554.jpg
نواک جوکوویچ صربستانی با پیروزی برابر رافائل نادال از اسپانیا برای سومین مرتبه قهرمان رقابتهای تنیس مسترز 1000 امتیازی رم ایتالیا شد. در دیدار نهایی مسابقات مردان، ابتدا نادال در ست نخست به پیروزی 4-6 دست یافت. سپس این جوکوویچ بود که برتری خودش را با ریترنهای عمیق به شماره یک جهان دیکته کرد و در ستهای بعد با نتایج 3-6 3-6 و در مجموع 1-2 برنده شد. جوکوویچ پس از قهرمانی در مسترزهای ایندینولز و میامی، سومین قهرمانی فصل، نوزدهمین عنوان مسترز 1000 و چهلوچهارمین عنوان حرفهای اش را در شهر رم ثبت کرد. 8955487.jpg جوکوویچ بعد از بازی گفت: "پس از مصدومیت مچ دستم این یک هفته عالی بود. خوشبختانه من بدون درد بازی کردم و سطح بازی تنیسم را در طول هفته افزایش دادم." نادال نیز از کسب هشتمین عنوان قهرمانی در رم بازماند. او پس از مسابقه گفت: "من احساس کردم نواک من را تحت فشار قرار داد. او دارای استعداد بزرگ در بازی روی خطوط است. من فکر می کنم این یک هفته مهم برای من است. من 600 امتیاز بدست آوردم و قادر بودم در فینال دیگری در اینجا بازی کنم. من قادر بودم در برابر یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر رقابت کنم. من درحالی به رولندگاروس می روم که احساس بهتری نسبت به هفتههای قبل دارم." 235656.jpg جوکوویچ با این برد، آمار دیدارهای رودررو را به 19 پیروزی و 22 شکست بهبود بخشید. او 1000 امتیاز کامل تورنمنت را بدست آورد و جایزه مالی به ارزش 549 هزار یورو را به خانه برد. این برای نخستینبار از سال 2004 (کوریا، مویا، فدرر) است که سه بازیکن متفاوت به نامهای واورینکا، نادال و جوکوویچ در مسترزهای 1000 خاک رُس به پیروزی می رسند. جوکوویچ با برتری برابر رقیبش نادال، فاصلهاش با رده نخست را به 650 امتیاز کاهش داد. در صورت لغزش اسپانیایی در پاریس، نوله میتواند پس از پایان اوپن فرانسه به شماره یک دنیا تبدیل شود. آمار بازی جوکوویچ و نادال: 5687887.JPG Bank Varzesh |
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|