|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما کدام تنیسور قهرمان ویمبلدون 2013 میشود ؟ | |||
نواک جوکوویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 16.43% |
اندی ماری |
19 | 13.57% |
راجر فدرر |
77 | 55.00% |
رافائل نادال |
18 | 12.86% |
جو ویلفرد سونگا |
1 | 0.71% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
سایر تنیسورها |
2 | 1.43% |
رأی دهندگان: 140. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Senior Member
پستها: 277
سپاس: 2,789
در 246 پست 1,074 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
دلپوترو ،سونگا، رادیک
|
![]() نقل قول:
من مطمئن هستم که نادال واورینکا رو میزنه. ولی اگه دقت کنی گفتم شگفتی!!! ولی شک نکن نادال با ماری به مشکل خواهد خورد. مثل اینکه یادت رفته دلپوترو چطور تو المپیک پارسال راجر رو اذیت کرد و نواک هم شکست داد و نفر سوم شد؟؟؟ در مورد رولند گاروس من نگفتم نواک به داور باخت. گفتم در مورد داوری نظری ندارم. 100% اون اسمش نوله خطا بود. هیچ شکی هم نیست. من میگم مقصر خود نواک است که هی میخواد توپها رو بفرسته رو بیس لاین. باید با رافا مثل خودش بازی میکرد و توپها رو مثل خود رافا برگشت میداد و زیاد به توپ زاویه نمیداد. ولی خوب نوله سبک بازیش همینه و هجومی بازی میکنه. امیدوارم رافا و نوله فینال ویمبلدون امسال رو بازی کنن. که هم نوله انتقام بگیره و هم رافا بیاد نفر 2 جهان که اینقدر قرعه مسخره نشه.[/QUOTE] درسته دلپو تو المپیک خوب بود ولی گرند اسلم با المپیک خیلی فرق داره به نظرم. دلپو تا حالا تو ویمبی بیشتر از کوارتر بالا نیومده امسالم به کوارتر برسه و فرر باشه به نظرم میبازه......منم امیدوارم فینال بین نادال و جوکو باشه با این حرفتم موافقم که بازی رافا با اندی به مشکل میخوره ولی من میگم رافا اندی رو میبره> مگراینکه 2باره مثل پارسال 45 دقیقه برا بستن یه سقف وقت هدرر کنن ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
برچسب ها |
ویمبلدون،2013،سومین گرند اسلم سال |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|