05-25-2013, 05:20 PM | #1 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
گفتگوی راجر فدرر AMA هر چی می خوای ازم بپرس
در بعدازظهر روز جمعه راجر فدرر در یک کنفرانس خبری با خبرنگاران در پاریس نشست.
موضوع این کنفرانس:ASK ME ANYTHING هر چی می خوای ازم بپرس در اینجا برخی از سوالات توسط خبر نگاران: Q:راجر!آیا بازم دلت می خواد اون لباس مشکی که در مسابقات آزاد آمریکا پوشیدی رو دوباره بپوشی؟ A:من واقعا عاشق این لباس بودم زیر نور های نیویورک به من احساس خوبی می داد ولی فعلا برای پوشیدن دوباره اون برنامه ای ندارم. Q:سخت ترین بازی که تا حالا بازی کردی چی بوده A:بازی با اندی رادیک در دیمبی09 و دلپو در المپیک12 وهییویت در دیویس 09 Q:اگه بخوای دوبل بازی کنی و یک یار انتخاب کنی چه کسی رو انتخاب می کنی.فرق نمی کنه زنده باشه یا نه؟ A:استفان ادبرک/جان مکنرو و راد لیور Q:آیا واقعا تو اون قوطی رو از روی سر اون آدم زدی A:باید خیلی تمیرین می کردم تو خونه نمی تونستم این کار رو انجام بدم Q:چه جوری این قدر موهات رو خوب و عالی نگه می داری A:من واقعا باهاش هیچ کاری نمی کنم و مثل همه هر صبح باهاش کلنجار میرم Q:می خواستم بدونم چه سبکی رو گوش می دی؟ A:من ابتدا تانگو و رقص گوش می دادم بعد رفتم سراغ راک و حالا همه جور گوش می دم Q:راجر! آیا در این نقطه از تنیس بازی کردنت باز هم دوست داری رکورد دیگه ای رو بزنی؟
A:بله.دوست دارم ویمبی تروفی هایم رو به 8 تا برسونم و یک ATP WORLD TOUR دیگه بگیرم و به #1 برسم. منبع: سایت ATP ترجمه:مهدی ناجی(تا جایی که توانستم.اگر بد بود ببخشید) |
38 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
amir k2,
BABAK,
Behr@d,
ehsan.,
Ehsλn,
federer4ever,
Hamid_RUUD,
john,
khabgard,
lord amir,