بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2013 > تورنمنتهاي پيشين (مردان) > مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open)

مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open)

17-27 اسفند - ایندین ولز، امریکا

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 03-14-2013, 04:20 PM   #11
rojhin
Senior Member

آواتار rojhin

پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

خوب بالاخره رسیدیم به یه فدال دیگه . از نظر من و دوستانم که طرفدار اسطوره هستیم برد با راجره هر چند که تو دو بازی قبل اظهر من الشمس بود که راجر مشکل کمر داره اونهم زیاد و بعیده دوستان عزیزم که طرفدار رافا هستند این موضوع رو قبول نکنن . مشکل کمر راجر به گونه ایه که اجازه نداد اسطوره اونجور که دلش میخواد حد فاصل بازی با دودیگ تا بازی با استن تمرین کنه . از اون طرف رافا از میامی پارسال تا الان روی هارد بازی نکرده ضمن اینکه تازه از کمند مصدومیت زانو رها شده . در واقع نه راجر و نه رافا بازیکنهای صد در صد روی فرمی نیستند و هم ما راجریها و هم دوستان گل نادالی معتقد به این هستیم که بازیکن محبوبمون مصدومیت بیشتری داره و اگه ببازه به دلیل مصدومیته . به نظر من بعد از بازی هیچ گروهی نباید برد بازیکن محبوبشو خارق العاده تصور کنه و یا باخت بازیکن محبوبشو به مصدومیت ربط بده چون به لحاظ شرایط و میزان آمادگی و مصدومیت دو بازیکن شرایط مشابهی دارن ، البته خدا کنه افشین جان بابت این حرف باهام دعوا نکنه ( شوخی کردم افشین جان )
ولی یه موضوع جالبی که هست اینه که این کل کل و اختلاف نظر بین راجریها و نادالیهاست و ربطش به نواک و طرفدارهاش چیه خدامیدونه . دوست عزیز کاملا معلومه خوشحالی که نواک با قرعه مناسب از مصاف با بازیکنهای خوب تور نجات پیدا کرده و مثل همیشه با بردن بازیکنهای معمولی و بدون دردسر تا سمی بالا میاد . اما خدا وکیلی این کل کل بین هواداران رافا و راجر چه دخلی به نواک و هواداراش داره که خودت رو قاطی داستان میکنی . اگه میخوای بگی ضد راجر و تا اندازه ای ضد رافا هستی اینو دیگه همه خبر دارن . در ضمن همونطور که روت شد بعد باخت راجر به اندی رو اعصاب راجریها رژه بری و پیش بینی خودت مبنی بر باخت راجر مقابل اندی رو یه پیش بینی حکیمانه و عالمانه و نوستراداموسی معرفی کنی و بیشتر از اون روت شد بعد برد جوکر مقابل استن با کمک داور بیای و برد جوکر رو فضائی و خارق العاده معرفی کنی ما هم رومون میشه که قاطعانه از برد راجر مقابل رافا حرف بزنیم .
rojhin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)