|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Novak's Fan
پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
&
Sloane Stephens
&
Garbine Muguruza
|
![]() نقل قول:
ونوس ویلیامز، ستاره تنیس زنان جهان مدت کوتاهی پیش از شروع دور دوم مسابقههای تنیس آزاد آمریکا از این مسابقه کناره گرفت و اعلام کرد به نشانگان شوگرن، یک بیماری خودایمنی که با خشکی دهان و چشم و درد مفاصل بروز میکند، مبتلاست. به نوشته نیویورک تایمز ویلیامز که پی از این نیز زمان زیادی را به دلیل ابتلا به مشکلات پزشکی گوناگون از آسیب مفصل ران گرفته تا عفونت ویروسی، از مسابقهها دور مانده بود، در این باره گفت: «خداراشکر میکنم که بالاخره بیماری من تشخیص داده شد و در حال حاضر بر بهبود و بازگشت به تنیس متمرکز هستم.» تشخیص «نشانگان شوگرن» مشکل است زیرا افراد مبتلا، ممکن است برای مدتها فقط علایم مبهمی به صورت خستگی و فقدان انرژی داشته باشند. ویلیامز در مصاحبهای گفت: «این خستگی را مشکل میتوان توضیح داد، باید آن را تجربه کرده باشید. بعضی صبحها واقعاً احساس بیماری میکنم، مثل اینکه مدتها بیخوابی کشیده باشم یا به آنفلوانزا یا سرماخوردگی مبتلا باشم. همیشه این احساس خستگی وجود دارد و هرچه بیشتر سعی کنم بر آن غلبه کنم، بدتر میشود.» ونوس ویلیامز 31 ساله باوجود خستگی مزمن و اشکال در نفس کشیدن که اکنون میداند به علت دچار بودن با نشانگان شوگرن است،در 4 سال گذشته در 10 مسابقه جهانی برنده شده است. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|