بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 02-03-2012, 01:33 AM   #11
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نادال مشكلات مالياتي را تكذيب كرد.

رافائل نادال اظهارات انجام شده درباره عدم پرداخت ماليات بر درآمد او و پدرش از شركت هايشان در منطقه Guipuzcoa (يكي از مناطق كم ماليات در اسپانيا) را رد كرد.
مدير برنامه هاي نادال، كارلوس كاستا چنين گفت:”شركت هاي اشاره شده و بازيكن تنيس هردو ماليات خود را طبق موعد مقرر پرداخت كرده اند.از زمان آغار دوران بازيش، رافا هميشه خواسته كه اقامت خود در اسپانيا را محكم تر كند.چه در زمين و چه خارج از آن هميشه تعهد خود را به اسپانيا نشان داده.”
در مقاله اي منتشر شده در primeran.com، اقتصاددان Sabin Arizmendiarrieta، اظهار كرده كه سباستين نادال و پسرش در Guipuzcoa چند شركت پيشرو بنا كرده اند.اين منطقه در قسمت شمالي منطقه باسك (Basque) اسپانيا واقع شده و به خاطر پيشرفت اقتصاد محلي قوانين مالياتي آسان تري دارد.همچنين در اين مقاله گفته شده كه اهمال در اجراي قوانين به خانواده نادال كمك كرده بر روي درآمد 7 تا 19 ميليون يورويي خود بين سال هاي 2006 تا 2010 مالياتي پرداخت نكنند.گفته شده كه بازرسان محلي در حال تحقيق و بررسي در اين باره هستند.خانواده نادال تجارت خود را به سرزمين بومي خود، مايوركا بازگردانده اند.

ووزنياكي و سانچز از دلايل جدايي سخن مي گويند.

كارولين ووزنياكي به شبكه تلويزيوني TV 2 دانمارك گفته كه دليل جدايي زودهنگام از مربي جديدش ريكاردو سانچز عدم تاثير وي در بازيش بوده.
ووزنياكي:”من به اندازه كافي در بازي تجربه دارم كه بدانم به چه تمريني نياز دارم و از آن جا فهميديم كه اين راه درست است.من همچنين حس كردم كه او نمي تواند از نظر شخصيتي به عنوان يك بازيكن بر روي من تاثير زيادي بگذارد.براي همين ما تصميم به قطع همكاري گرفتيم.اگر من [در آزاد استراليا] قهرمان مي شدم يا نه، تفاوتي نمي كرد.اين تصميم بيشتر شخصي بود.”
سانچز كه ووزنياكي را فقط براي 2 ماه هدايت كرد، در گفتگو با نشريه La Marca اعلام كرده كه پيشنهادهاي مربي گري فراواني را رد كرده تا با ووزنياكي همكاري كند ولي دوست نداشته كه به عنوان شخص دوم تيم (بعد از پيتور، پدر كارولين) حاضر باشد.
سانچز:”به نظرم كارولين همراه پدرش مي تواند گرنداسلم ببرد و به رنك 1 بازگردد، با حضور من يا حتي يك گل فروش.او كيفيت بالا و آينده بسيار درخشاني دارد ولي بايد پيشرفت كند.بايد در مقابل 3 نفر برتر (ويكتوريا آزارنكا، پترا كويتوا و ماريا شاراپوا) كه ثابت كرده اند بازيكنان قوي تري هستند هجومي باشد.من سعي داشتم اين كار را انجام دهم ولي آن ها اين اجازه را به من ندادند.”

توميك از مسابقات سن خوزه انصراف داد.

نوجوان استراليايي، برنارد توميك، به علت مسائل شخصي از تورنومنت SAP Open كه بين روزهاي (13-19 فوريه) در سن خوزه كاليفرنيا برگزار مي شود كناره گيري كرد.او بايد روز 14 فوريه در دادگاه ايالت كوينزلند استراليا براي رسيدگي به تخلفات رانندگيش حاضر باشد.مسئولين تورنومنت مصدوميت ناحيه پا را علت انصراف توميك اعلام كرده اند ولي به مسئول بازيكنان ATP گفته شده كه بازيكن 19 ساله يكي از دو معافيت خود براي عدم حضور در تورنومنت هاي 250 امتيازي را استفاده كرده و به همين دليل جريمه اي برايش درنظر گرفته نخواهد شد.توميك چند روز قبل از مسابقات سن خوزه در رقابت هاي گروهي جام ديويس براي استراليا بازي خواهد كرد.
همچنين جيمز بليك آمريكايي هم كه با مصدوميت زانو دست و پنجه نرم مي كند از اين مسابقات كنار كشيد.سم كوئري و ميخائيل كوكوشكين، جايگزين اين دو خواهند شد.

ویرایش توسط Nima93 : 02-04-2012 در ساعت 07:52 PM
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

برچسب ها
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)