نقل قول:
نوشته اصلی توسط manoochehr
حالا من از شما میپرسم والی دلپو بده؟ اگه تمام بازیهای دلپو دیده باشین به قدرت بالای والی دلپو پی میبرید. دلپو کامل ترین بازیکن تنیسه که تا حالا دیدم( سرو قوی/ فورهند/ بکهند عالی/ والی خیلی قوی / هوش بالا / دویدن عالی با قد 198/ ) من دلپو رو از همون اول که 17/18 ساله بود بازیهاشو و اخبارشو دنبال میکردم و میدونستم این بازیکنه اینده داریه.
|
از نظر من و تمام گزارشگران و نویسندگان مقالات بده , حالا شاید شما چون دوستش داری والیشو خوب بدونی.
منوچهر جان ما هم امسال و پارسال نیست که اونو شناختیم
من اولین بار که دیدمش French Open سال 2007 در برابر Nadal بود که با یکی از دوستام که قهرمان تنیسه بازی رو می دیدم , ان زمان اون به من گفت این همه چیش از Nadal بهتره. ( البته به نظر من همه چیش نه اما Overall مهارتهای بازیش از Nadal بهتره )
البته ان زمان سرویسش به خوبی حالا نبود و Passive تر هم بازی می کرد ( کلا از طرف Deuce court نمیتونست سرویس اسلایس بزنه - سرعت سرویساشم خیلی کمتر بود )
بله در میان بازیکنان قد بلند Movement ش از بقیه بهتره اما باز هم اگه قدت بلند باشه در برابر بازیکنانی که بتونند قدرت حرکتیتو با ظربات Down the line به چالش بکشند و Take the ball early کنند به هر حال هر چقدر هم که نسبت به قدت خوب حرکت کنی انقدر که یک بازیکن قد کوتاه می تونه خوب در زمین حرکت کنه نمیتونی و به هر حال Footwork و Speed ت از اونا بدتر و کمنره , اگه بخواهیم مثال بزنیم:
رکورد Del Potro در برابر بازیکنانی که Take the ball early می کنند و به خوبی از هر دو سمت ( چه بکهند و چه فرهند می توانند با قدرت Down the line بروند ):
Del Potro 0-3 vs. Djokovic , 1-3 Nalbandian , 1-3 Davydenko , 2-6 Federer
هر چقدر هم تمرین کنی و پیشرفت کنی به هر حال وقتی قدت اینقدر بلنده بازیکنانی هستند که اونو به چالش بکشند و از Match up نمیشه چشم پوشی کرد , برای همینه که من بر خلاف همگان وقتی U.S Open رو برد عقیده نداشتم و ندارم که میتونه No. 1 بشه.