بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2009 > تورنمنتهای مردان > Rogers Cup

Rogers Cup

August 10-16, Montreal, Canada

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 08-11-2009, 06:19 PM   #11
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Red-Line نمایش پست ها
با سلام

چاکریم محمد جان . ( هر 2تا محمد )

عجب بابا ... ما هی میام هیچی نگیم مثل اینکه نمیشه ..

اخه من نمیدونم کی تو این تاپیک گفت گریه کردن بده ؟ منو محمد 100000000 میلیون بار گفتیم . نه راجر بلکه منم گیره میکنم خود رافا هم گیره میکنه . اما نه برای یک فینال ورزشی !!! این گریه فدرر فقط در مقابل نادال هست و دلیلش هم فقط ناتوانی و ضعف اون در مقابل ناداله !! اخه تا کی میخواید خودتون رو گول بزنید ؟!

اگر برای راجر تنیس زندگیه ! پس چرا وقتی تو استرالیا 2008 به نواک باخت گریش نگرفت ؟! یا وقتی از شانگهای حذف شد گریه نکرد ؟! یا وقتی تو المپیک باخت !؟ اخه یه خورده قبل از پست زدن فک کنید . همینجوری احساسی شدن و جواب دادن نشد کار که !!!

میلاد جان نکنه فقط راجر سخت تمرین میکنه و بقییه تنیسور ها رفتن خونه نشستن زیر باد کولر دارن ساین شاین میخورن ؟! اقا من نمی دونم چی بگم والا ... اون رادیک بدبخت تو فینال ویبلدون اونطوری باخت گریه نکردن . یا نادال تو فینال وینبلدون 2007 انطوری مصدوم شد و اون بازی رو باخت گریه نکرد والا . باور کن برای بقییه تنیسور ها هم تنیس اندازه راجر مهمه !!!

بحث گرنداسلم هم نادال با توجه به سنش عملکرد بی نظیری داشته . حتی اگر با همین روال تا سن فدرر می تونه رکورد اون رو بشکونه . من نمیخوام سر این بحث کنم . زمان همه چیز رو مشخص میکنه !!!

یه خورده منطقی تر به قضایا نگاه کنید .
سلام به بهمن عزیز

ما والا موقع پست زدن فکر میکنیم هم فکر تایپ کردن و هم فکر کل کل خلاصه فکر میکنیم.

1-ما فکر میکنیم یه دفه به جای گریه گیره ننویسیم:281:چون معنی جملات عوض میشه .
از قدیم گفتن که ادم باید پله هارو یکی یکی بالا بره نه مث بعضیا که مثلا از پله اول میپره پله پنجم از پله دوم غافله اون بعضیا بعد به ما میگن فکر کنید ولی خودشون...:281:

2-بعدش اون بعضیا چرا گریه های راجر تو استرالیای 2006 و ویمبلدون 2003 و رولند گاروس 2009 رو نمیبینن فقط گریه های مقابل رافا رو میبینن:281:

بعدش شما همیشه نادال رو رو فرم میدونید هروقت ببازه فقطو فقط دلیلش مصدومیته:281:اینو نگید پس چی بگید؟:281:

بعدش راجب گرند اسلم ها هم بگم که طرفدارای نادال همیشه عالم قسطی کار میکنن و میگن رافا به سن الان راجر برسه باید 16 یا بیشتر از اون به 6 گرند اسلمش اضافه شه
بنده خدا رافا از دست شما مجبوره سفته بنویسه بده به ای تی پی و 16 گرند اسلم بگیره که طرفداراش راضی شن.:281:بعدش هم میگن رکورد راجر رو زده:281:

بابا شما هم یه خورده فکر کنید بعد پست بزنید

یا علی
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

برچسب ها
راجرز کاپ، تنیس ، کانادا , مونترال

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)