راجر تو يه بازي خوب و زيبا تونست هم وطن خودش و شكست بده.من كه از بازي روجر لذت كافي رو بردم،بدون استرس نگاه بازي ميكردم و منتظر لحظه هاي زيبا از روجر بودم..روجر هر وقت خوب بازي ميكنه سرويس هاي اولشم خوبه و امتياز مياره كه امشب 80%سرويس اولش امتياز داشت..به نظر من روجر نسبت به رافا بازي هاي سخت تري تا فينال داره..فردا يكي از سخت ترين بازي هاش يعني مقابل گولبيس كه مطمئنن يكي از قويترين هاست و در ادامه به احتمال زياد با اندي شايدم با فرر بازي كنه و در نهايت شايد به مصاف نادال بره(همه اين ها فرض و احتمالاته كه اگه صورت بگيره ميتونيم فينال فدرر-نادال ببينيم)
البته همه اين ها بستگي به بازي فردا مقابل گولبيس داره،چونكه گولبيس يكي از بهترين هاست اگه راجر فردا به اميد خدا بتونه اون و شكست بده ميتونه فينال خودش و تضمين كنه..اگه همينجور ادامه بده آماده رولند گاروس هست...بازي امشب من و ياد استراليا امسال انداخت كه چقدر راجر آماده بود و بدون ارور بازي ميكرد.
نادالم مقابل ايسنر تونست پيروز بشه..به نظر من نادال هر چقدرم به نسبت 2008 ضعيفتر شده باشه ولي باز در مقابل بازيكناني چون ايسنر و مونفليس پيروز ميشه..اندي هم كه خوب بود.
من واقعا نگرانم..گولبيس خيييلي خوب سرويس ميزنه و همين ممكنه واسه روجر مشكل ساز بشه،البته يه ارورهاي مسخره اي هم ميكنه،زودم عصباني ميشه...الانم تو تايبريك 0-7 لوپز و شكست داد
به اميد موفقيت راجر در بازي مقابل گولبيس