بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان > اخبار تنيس مردان

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 07-30-2009, 12:33 PM   #1
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
پیش فرض نادال به زمين تنيس باز مي گردد

نادال به زمين تنيس باز مي گردد

رافائل نادال تنيسور اسپانيايي مرد شماره دو تنيس جهان پس از چند ماه مصدوميت به زودي به رقابتهاي حرفه اي تنيس باز مي گردد.
به گزارش شبکه فرانس24، نادال که به تازگي تمرينات سنگين خود را از سرگرفته است مي گويد فعلا سرحال هستم و بايد ببينيم در روزهاي اينده اوضاع چطور خواهد بود. من از ده روز پيش تمرينات را اغاز و روحيه خوبي پيدا کرده ام .
نادال که در سال جاري در رقابتهاي استراليا، مونته کارلو، بارسلونا و رم به پيروزي گفت مشکل اساسي زانوي من است. اين از لحاظ رواني بر عملکرد من تاثير مي گذارد و به رنج زيادي تبديل مي شود.
وي قبل از شرکت در رقابتهاي تنيس رولان گاروس پاريس در مدت پنج هفته در چهار تورنمنت شرکت کرده بود و در همه انها به ديدار نهايي راه يافته بود. در اخرين انها در مادريد وي در ديدار نهايي مغلوب روجر فدرر سوئيسي شد.
نادال در اين باره مي گويد مي بايست پس از رقابتهاي رم استراحت مي کردم و با قدرت به پاريس مي رفتم. شرکت در رقابتهاي مادريد خطاي بزرگي بود.
نادال پس از دو ماه دوري از رقابتها يک ماه مهلت دارد براي رقابتهاي تنيس ازاد امريکا که سي و يکم اوت اغاز مي شود، اماده شود.
نادال گفت تنها هدف من ابراز رضايت از مسابقه و پيشرفت مستمر خواهد بود. رقابتهاي تنيس ازاد امريکا تنها رقابتهاي معتبري است که نادال در ان به پيروزي نرسيده است.

ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 07-30-2009 در ساعت 12:37 PM
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)