04-17-2010, 12:56 PM | #1 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
دختر ايراني بالاخره مليپوش شد؛
دختر ايراني بالاخره مليپوش شد؛ ارغوان رضايی: با تمام وجود بازی میكنم درست است كه آندرهآ پتكوويچ مرا در «كوبرتين» شكست داد ولي آن رقابتها روي زمين سفت و در سالن بود. در فرانكفورت تنيس روي زمين خاك رس و در فضاي باز است. آنجا هواداران پشت سر ما هستند و از ما حمايت ميكنند. در تنيس هر زمان با زمان ديگر و هر بازي با بازي ديگر متفاوت است. بايد سعي كنم خودم را با تمام اين چيزها سازگار كنم تا مشكلي برايم پيش نيايد.ارغوان رضايي يك بار ديگر افتخارآفريني كرد. تنيسور ايرانيالاصل تيمملي فرانسه پس از اينكه طي دو سال حضور موفق در رقابتها و تورنمنتهاي مختلف رنكينگ جهاني خودش را بهبود بخشيد حالا دست به كار بزرگتري زده است. او كه در آخرين فهرست اعلام شده برترينهاي تنيس جهان در بخش خانمها صاحب رتبه بيستم(!) است براي اولين بار به تيمملي فرانسه دعوت شده است. به نوشته گل؛ ارغوان رضايي به همراه سه تنيسور ديگر به نامهاي آليزه كورنه، جولي كوان و پائولين پارمانتيه نفرات دعوت شده به تيمملي فرانسه هستند تا در روزهاي 24 و 25 آوريل، (هشت روز ديگر) در فرانكفورت به مصاف تيمملي آلمان بروند. اين رقابتها كه در چارچوب جام فدراسيونها (FedCup) برگزار ميشود براي تيمملي فرانسه اهميت دوچنداني دارد... ارغوان، از اينكه براي اولين بار به تيمملي دعوت شدهاي چه حسي داري؟ از اينكه ميتوانم براي تيمملي فرانسه بازي كنم بسيار خوشحالم. دعوت شدن به تيمملي در اين شرايط فوقالعاده حساس نشان ميدهد كه كادرفني اعتماد زيادي به من داشتهاند. در هر حال تمام تلاشمان را خواهيم كرد تا هر طور شده اين بازي را ببريم. سرانجام پس از بحث و جدلهاي فراوان اجازه ندادند تا مربيات، «پاتريك مورات اوگلو» تو را در تيمملي همراهي كند... نبودن مربيام در تيمملي و همراهي نكردن من، نميتواند مانع و سد باشد. اگر تا به الان به تيمملي فرانسه نيامده بودم به اين خاطر بود كه حس ميكردم قابليت لازم براي شركت در رقابتهاي اين سطح را بدون شناخت كافي از حال و هواي تيمملي ندارم. اين موضوع هم شامل كادرفني تيمملي ميشود و هم بازيكنان حاضر در آن. البته اين را هم بگويم كه هيچ وقت دعوت تيمملي را رد نكردهام. چه موقع تصميم گرفتی براي تيمملي بازي كني؟ در تورنمنت ميامي فرصت خوبي دست داد تا به طور جدي با نيكلا اسكوده (مربي تيمملي) حرف بزنم. او هم به خوبي متوجه چيزهايي كه ميخواستم شد. البته در همين راستا، با بقيه دخترهاي تيمملي هم آشنا شدم. تو براي اولين بار و آن هم در مسابقه به اين مهمي به تيمملي دعوت شدهاي (از زمان پيدايش اين رقابتها در سال 1963 تا به حال فرانسه در تمام ادوار حاضر بوده است) فكر نميكني استرس زيادي داشته باشد؟ نه، من به اين جور چيزها فكر نميكنم. مهم براي من اين است كه تمام تلاشم را كنم تا آنجا برنده باشيم، چون ميخواهم لحظات باشكوهي را تجربه كنم. واقعا تمام تلاشم را ميكنم تا فشاري روي تيمملي نباشد. با توجه به اينكه بهترين رنكينگ را در ميان دعوتشدهها به تيمملي داري (رتبه بيستم) فكر ميكني بتواني نقش ليدر تيمملي را ايفا كني؟ اگر بتوانم كه چه بهتر. اين كار را با فراغبال و لذت ميكنم اما بايد خيلي چيزها بياموزم و در اين ميان هيجانات جديدي تجربه خواهم كرد. در هر حال تمام انرژيام را به كار ميگيرم تا بهترين بازيام را به نمايش بگذارم. چه چيزي بيشتر از اين؟ تو در آخرين رقابتهاي اوپن تنيس (GDF Suez)، در ماه فوريه برابر آندرهآ پتكوويچ باختي. با توجه به بازي او ميتواني نظرت راجع به تيمملي آلمان بگويي؟ درست است كه آندرهآ پتكوويچ مرا در «كوبرتين» شكست داد ولي آن رقابتها روي زمين سفت و در سالن بود. در فرانكفورت تنيس روي زمين خاك رس و در فضاي باز است. آنجا هواداران پشت سر ما هستند و از ما حمايت ميكنند. در تنيس هر زمان با زمان ديگر و هر بازي با بازي ديگر متفاوت است. بايد سعي كنم خودم را با تمام اين چيزها سازگار كنم تا مشكلي برايم پيش نيايد. ولي تو، همين اواخر روي همين زمينها هم مشكلات زيادي داشتهاي در اين مورد چه نظري داري؟ حضور در رقابتهاي «ماربلا» (دور دوم برابر تاتيانا مالك، شكست خورد) و بارسلونا (شكست در دور اول برابر روبرتا وينچي) از مدتها پيش در برنامهام بود. با توجه به اينكه ميدانستم قرار است براي رقابتهاي FedCup به تيمملي دعوت شوم ميخواستم خودم را آماده كنم و به همين علت اين دو تورنمنت را قرباني حضور در تيمملي كردم. من براي جام فدراسيونها (FedCup) به سختي تمرين كردهام و حالا اين رقابتها هدف اول من است. |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|