بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2016 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

8-21 شهریور - نیویورک، ایالات متحده

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 09-12-2016, 05:06 PM   #15
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
پیش فرض پاسخ : بحث ,گفتگو و تبادل نظر پیرامون آخرین گرند اسلم سال 2016 آزاد امریکا (US Open)

جوکوویچ پس از شکست در فینال گرند اسلم آمریکا مقابل استن واورینکا گفت: " زندگی درس بزرگی است ، یک کتاب بزرگ.ما دائما سعی می کنیم داستان دیگری بنویسیم و همیشه داستان دیگری نوشته میشه.آرزو میکردم کمی اینبار متفاوت باشه ، اما دوباره میگم که فکر میکنم ما از باختهامون بیشتر از بردهامون یاد می گیریم.راهی که من به مسائل نگاه میکنم اینکه چه برنده بشید چه بازنده ، در پایان باید به حریفتون احترام بگذارید ، به ورزش، به تورنمنتی که در اون حضور دارید و مردمی که برای دیدن بازی شما اومدند.
آسون نیست که فینال یک گرند اسلم ، یک بازی بزرگ رو که چهار ساعت هم بازی کردید ببازید.البته که همه میخواهند پیروز شند ، اما در آخر بعضی اوقات شما میبرید و بعضی اوقات میبازید و شما باید اینو بپذیرید و ازش بگذرید.از دید مهمتری که نگاه کنم ، من این می پذیرم چون واقعا در شک و تردید بودم که آیا میتونم به اینجا برسم یا نه. در چند روز ابتدای تمریناتم و بازی اولم خیلی اذیت شدم و بعد به فینال رسیدم.منظورم اینکه نتیجه خوبی گرفتم.چند هفته قبل واقعا نمی دونستم که میتونم به اینجا برای بازی کردن بیام یا نه ، چون از نظر فیزیکی مشکلاتی داشتم.اگر کسی بهم میگفت که قراره توی فینال بازی کنم ، قطعا می پذیرفتم.من در چندین سال گذشته نتایج خوبی گرفتم و در بالاترین استاندارد بازی کردم.واقعا موفق بودم و از این بابت شکر گذارم.البته که هر کسی ورزش رو بازی میکنه چون دلش میخواهد در زندگی موفق باشه. موفقیت برای هر کدوم از ما تعریف متفاوتی داره.برای من ، موفقیت تنها بردن بازی تنیس و جامها نیست.بیشتر از اینه.فکر میکنم دلیل اصلی اینکه من، بازی کردن تنیسه ، دلیل اصلی که من تنیس بازی میکنم اینکه واقعا عاشق این ورزشم.
باید به استن و تیمش تبریک بگم.او در لحظات مهم بازیکن بهتری بود و شایسته قهرمانی. با بهترین شرایطش به بازی اومد ، در بالاترین سطح بازی کرد ، بازیکن بهتری بود و البته از نظر ذهنی هم قویتر بود."

با تشکر از مترجم متن
واقعا در این مصاحبه فهم شعور و بزرگی نواک بخوبی دیده میشه
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی مسعود 289 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)