|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() 23 مارس 2012
دور دوم مسابقات مایمی در بخش بانوان دختر هجده ساله ای در مقابل ویرا زووناروا ، تنیس باز مطرح روس قرار گرفت که برای اولین بار بازیشو میدیدم. در رده 208 رده بندی WTA قرار داشت. در عین شگفتی ، زووناروا رو در دو ست متوالی شکست داد و من متعجب از گروند استروک های باور نکردنی اش - برای یک دختر 18 ساله - روانه چت باکس تنیس تاکرز شدم تا شگفتی خودم از آنچه دیده بودم رو با دوستانم در میون بذارم. نوید زایش یک ستاره ************************************************************************ هفدهم اکتبر 2012 دور دوم مسابقات وین اتریش پسرک 19 ساله میزبان ، چشمانم رو خیره کرد. به نظرم بکنداش از آلماگرو هم بهتر بود. توان حمله با هر دو بال رو داشت. تنیس رو بدون مغز ، سوار بر امواچ پرشور جوانی و هیجان بازی میکرد و هر آنچه قدرت داشت رو در هنگام فورهند زدن ، در مچ دستش متمرکز میکرد. این ویژگی ها باعت شد در حای که در رده 394 رده بندی ATP قرار داشت ، در دو ست متوالی ، Lukas Lacko ، نفر 51 جهان رو مغلوب کنه. هیجان زده شدم و مجددا در چت باکس تنیس تاکرز ، گفتم که یک ستاره بی بدیل کشف کردم. مثل دفعه قبل ، بازیکن مذکور رو "علاف" نامیدند و تمسخر شدم. اما از اعتقادم به بازیکن ، کم نشد. ******************************************************************** تنیسور خانم، گاربینیه موگوروزا بلانکو نام داشت و پسرک بکهند یک دست ، دومینیک تیم. امروز اولی برنده ی گرند اسلم شده و دومی به نیمه نهایی رسیده. موگوروزا بلانکو در رده دوم WTA و دومینیک تیم در رده هفتم ATP اگر نواک جوکوویچ ، قهرمان بخش انفرادی مردان شود ، تا لحظه مرگ ، رولان گاروس 2016 رو فراموش نخواهم کرد. ویرایش توسط delpotro : 06-05-2016 در ساعت 11:29 AM |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|