|
مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Senior Member
پستها: 316
سپاس: 3,786
در 301 پست 2,152 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
با سلام به همه
قیل از هر چیز از همه دوستان گلم بویژه عزیزان هیئت نظارت عذرخواهی میکنم ولی این یه بار رو حق بدید که جواب بدم البته فقط و فقط همین یکبار . جناب آقای علی محسنیان : 1 - سعی وافری داشتید که خودتون رو معتدل و منطقی و منصف نشون بدید ولی با جملات آخرتون خودتون رو خیلی زیبا معرفی کردید . 2 - اگه از گفتن اینکه " با اسم و فامیل خودم عضو شدم که نگن یوزر فیک J.F.K هستم " هدفتون اینه که ایشون رو از ساختن یوزرهای جعلی و فیک تطهیر کنید و بگید ایشون هرگز اینکار رو نکردن ، خیلی به خودتون زحمت ندید چراکه خودشون به بزه ارتکابی اعتراف کردند و دلیل شرم آورشون رو هم با افتخار بیان فرمودند . 3 - اگه تنها و تنها یک مورد با مدرک رو کردید که یکی از دوستان عزیزم فقط بدلیل اینکه طرف بازیکن محبوبشو بیشتر از راجر قبول داره به منزله توهین به فدرر و خودش تلقی کرده و در نتیجه همه فدرری ها به سمت اون کاربر حمله کردند ، بنده هر یه دقیقه یکبار از شما و کاربر J.F.K و بقیه عزیزان هوادار نواک عذرخواهی میکنم . 4 - بند قبلی عیناً در خصوص ادعاتون مبنی بر اینکه " تا یکی میاد یه بازیکن غیر فدرر رو تحسین کنه و نقاط ضعف فدرر رو برای بحث فنی بگه همه هجوم میارن که داری توهین میکنی " تکرار میشه . 5 - اگه شما و دوستتون ( کاربر J.F.K ) حزبی رفتار میکنید و فکر میکنید همه نواکیها باید با هم همنظر باشند و چشم روی شیطنت و بی ادبی و هتاکی های همصنفی شون ببندند ، خیلی از دوستان از جمله دوست نازنینم novak djokovic همچین اخلاق و عادتی ندارند و حقیقت رو بدون ملاحظه بیان میکنند ولو به ضرر همصنفی شون باشه . البته این رفتار دوست عزیزم novak djokovic مربوط به الان نمیشه و مدتها قبل در خصوص چگونه رفتار کردن با شما جماعت غوغا سالار توصیه های بسیار خوبی به بنده داشتند . 6 - اگه نتونستید مدرکی در خصوص ادعایی که بیان کردید ارائه کنید ، لطف کرده به همراه دوستتون کاربر J.F.K که نظر شما رو تایید کردند دیگه به هیچ وجه در خصوص راجر حرف نزنید و به همون حمایت از نوله بسنده بفرمایید . |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rojhin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|