|
ویمبلدون (Wimbledon) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
![]()
بازی های قشنگی رو شاهد بودیم امروز
از بازی جوکر شروع میکنم که امروز ی کم بد شروع کرد و شاید باید بگیم گسکه خیلی بیش از انتظار شروع کرد درسته که بریک شد ولی خب سریع بریک کرد و من از گسکه ذهنیت ی بازیکن با استمرار و ثبات کم توی بازیش رو داشتم که جلوی استن واقعا خلاف این رو نشون داد ولی جلوی جوکر تقریبا تا ست اول بازی خودش رو کرد و یک کم ول شد.جوکو توی بیس لاین خوبه اما به نظر من در اون حدی که باید از ذهن خودش استفاده کنه نمی کنه و با هوش نیست در اون منطقه که البته منظورم بیشتر از این حد الانه.یک کم هم توی بکهند مشکل داشت در اوایل بازی.خب جوکر بازی رو برد و به فینال رفت برای شکست فدرری که جلوی مآری بازی کرد واقعا نیاز به ریترن های قوی دارن بازیکن ها و همین طور نگه داشتن رالی به نفع خودشون با درست بازی کردن با بکهند راجر البته نوله باید روی اسلایس های راجر بتونه کاری کنه و البته همه می دونیم که پسینگ های خوبی داره که حتما باید بتونه خوب بزنه.البته بازی با راجر در فینال پارسال قطعا کمک می کنه به نوله تا بدونه راجر در هر لحظه در چمن چه استراتژی داره که خب البته عکسش هم هست.اما به نظر من تفاوتش این جاست که نوله بیشتر به تور نزدیک میشه این دفعه و شاید هجومی و شایدم نه به سبک خودش بازی کنه که بستگی به راجر داره و سرویس هاش و بازی راجر. خب اما در اون طرف بازی فوق العاده حساس راجر و اندی رو داشتیم که اندی واقعا ایمان داشت که می تونه راجر رو راحت بزنه ولی به نظر من با شکست ست اول یک کم به هم ریخت .کلا در اکثر سمی فینال ها من راجر رو بیشتر با تمرکز بر بازی خودش و فکر کردن دیدم تا این که بخواد سریع پوینت رو ببره یا کنترل خودش رو از دست بده.بیشتر سعی میکنه با هوشش بازی کنه و حریف و فریب بده که این اتفاق افتاد و البته بهترین اجرای راجر در سال 2015 رو من به این بازی می دم که البته قبل از این بازی به نظر من فینال دبی و ایندین ولز بسیار خوب بودن .راجر سعی کرد از تمام فرصت استفاده کنه و البته یک کم توی ریترن بد بود اول مسابقه ولی باز خودش رو پیدا کرد واقعا از لحاظ فورهند خیلی خیلی خوب بود و شاید از سال 2009 هم بهتر سرویس زد و واقعا نگذاشت اندی کاری بکنه.اما راجر در مرحله بعد به بهترین بازیکن تنیس در حال حاضر می خوره که نسبت به اندی در بیس لاین بهتره ولی باز به نظر من جوکو در سال 2012 یا 2014 خیلی بهتر از این بود در بیس لاین اما الان شاید در فینال ی جوکو خیلی آماده ببینیم .راجر کاری که باید بکنه اینه که قطعا ست اول و دوم رو باید بگیره و انرژی جمع کنه اگر این کار بکنه کار براش راحت تر می شه .روی سرویس ها باید تمرکز کنه و با شات های پرقدرت و مطمئن روی تور بیاد تا جوکو نتونه کار خاصی بکنه و از همه مهم تر که اعصاب خودش رو کنترل کنه و بازیش دست خودش باشه.اگر سرویس و فورهند و مغز کار کنه راجر سر تره و قهرمان میشه در غیر این صورت بعید می دونم بشه جوکویچ رو برد.بازی خیلی سختیه و البته راجر می دونه که شانس بزرگی و چه روز بزرگی هست یکشنبه.من امیدوارم قدرشو بدونه و قهرمان بشه.خیلی حیف میشه واقعا |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahdi Naji به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|