|
فینال تور مردان بارکلیز (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات Barclays ATP World Tour Finals 2014 ؟ | |||
نواک جوکویچ |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 20.00% |
راجر فدرر |
68 | 75.56% |
اندی ماری |
0 | 0% |
استن واورینکا |
2 | 2.22% |
توماس بردیک |
0 | 0% |
کی نیشیکوری |
2 | 2.22% |
میلوش رائونیچ |
0 | 0% |
مارین چیلیچ |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 90. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
من از اولی که توی این فروم بودم تا اونجا که بودم ( چون معمولا من نیمه دوم فصل که شرایط بازی نسبتا سریعتره میام توی فروم ) نذاشتم کسی اطلاعات غلط بده به دوستان شما به نظر من به جای اینکه از من غلط املایی بگیری برو دو کلام انگلیسی یاد بگیر که اگه یه کوچولو انگلیسی بلد بودی حتی اگه هیچ چیز هم از تنیس حالیت نمی شد می فهمیدی که Passive نمی تونه سبک باشه اینها رو مثال میزنم: He is a net rusher
he is an ultra aggressor He is a solid baseliner ... حالا اینجا رو داشته باش جناب زبان شناس He is a passive شیوه بازی با سبک دو چیز متفاوته که یک بازیکن حتی Serve and volleyer و یا Ultra aggressor در لحظاتی از بازی ممکنه Passive بازی کنه مانند بازی دو روز پیش Federer اما اون بازیکن سبک بازیش که Passive نیست من اصلا نه نوشته های شما و نه نوشته های اون دوستت Swiss ... رو نمی خونم اما اینجا چون اون دوستمون از نوشته من سوال کرده بود مجبور شدم بخونم ببینم چه شر و وری نوشتی و با چه اعتماد به نفسی , اینش خنده داره که طرف اصلا نمی دونه تنیس رو با چه ت ای می نویسند بعد میاد سوالات بقیه رو هم جواب میده واقعا خنده داره |
|
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|