|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
فرم 2014 راجر حقیقتا برای من دوست داشتنی هست، نه تنها برای من بلکه همه دنیا ازش به نیکی یاد می کنن همواره...اما به نظرم این بدترین نمایش فنی فدرر بود امسال...بله مونفیس یکی از آماده ترین بازیکنان حال حاضر دنیای تنیس هست، خود منم بهش اشاره کردم بارها قبل از بازی اما باید پذیرفت امروز نه ابعاد فنی راجر فدرر ( البته به جز ست سوم) بلکه این انگیزه و ابعاد روحی روانی فدرر بود که مونفیس رو مغلوب کرد...تصدیق بفرمایید که اگر فدرر همون روال همیشگی چند وقت اخیر رو روی مچ پوینت های حریف می داشت، کار در ست 4 تموم می شد اما خوشبختانه آرامش، تمرکز و انگیزه مثال زدنی بود که فدرر رو نجات داد...فدرر فنی امروز ست سوم رو در آورد واقعا و در ست چهارم بازم عملکرد فنی قابل قبولی نداشت با اینکه مونفیس عملا از اوایل ست چهارم شروع به تخلیه شدن از لحاظ روحی کرده بود. این مسئله رو بارها در ست چهارم می تونستیم با فریادهای پیاپی که سر خودش می زد بیینیم. راجر اگر خوب کار می کرد در ست چهارم خیلی زودتر از اون مچ پوینت ها باید ست رو تموم می کرد اما متاسفانه آنفورسد ارورهای بالا، اتخاذ تصمیمات نادرست مانند زدن دراپ شات های پیاپی کار رو به مچ پوینت کشوند...اگه نمایش بدتری از فدرر در سال 2014 سراغ داری حتما بگو که در موردش بحث کنیم... امسال فدرر به هیوئیت در اول فصل باخت که نمی شه ملاک قرار داد چون استارته فصل بود و طبیعی بود خیلی از مسائل..به نیشیکوری بد باخت چون ایندین ولز سختی رو پشت سر گذاشته بود علی الخصوص در فینال و در نهایت شاردی در رم که اونم به علت مسائل خانوادگی و نداشتن تمرین های درست بود. من به نظرم این ضعیف ترین نمایش فدرر بود امسال.. اما در مورد بازی احتمالی با نواک، اولا به نظرم در حال حاضر نباید به نواک فکر کرد چرا که بازی با چیلیچ هم می تونه دشواری های خاص خودش رو داشته باشه. اما به فرض رویارویی احتمالی با نواک در فینال چند تا مسئله خیلی مهم وجود داره.ببین حرفات درسته در مورد شرایط هر بازی، اینا حرفای خودمه که با یکی از دوستان در مورد فرم دورهای اول راجر بحث کردم و دیدی که اتفاقا نادرست می دونستم قضاوت فدرر در اون بازه زمانی رو. اما دیشب زمان قضاوت فدرر بود و قضاوت خوبی نمی شه کرد حقیقتا. نواک به خوبی تونسته از فرم تاسف بارش در تورنتو و سینسی فاصله بگیره، مسائل خانوادگی رو تحت کنترل داره و دیگه توش اغراقی وجود نداره و به فرم ایده آلش نزدیک و نزدیک تر شده...با این فرم در برابر نواک حتی 1 درصد هم شانسی وجود نخواهد داشت، حالا شما می گید بهبود پیدا می کنه؟ باید صبر کرد و دید ولی بهبود فرم مسئله ای نیستش که ناگهانی به وجود بیاد، طی زمان و پله پله هستش...حالا بازی با چیلیچ رو باید دید بینیم پیشرفتی هست یا خیر...با همه این موارد با تمام احترام به راجر فدرر من قهرمانی در یو اس امسال را امری بعید می دونم... |
|
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|