|
آزاد امریکا (US Open) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان US OPEN 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
94 | 80.34% |
نواک جوکوویچ |
17 | 14.53% |
استن واورینکا |
1 | 0.85% |
داوید فرر |
0 | 0% |
میلوس رائونیچ |
1 | 0.85% |
اندی مورای |
1 | 0.85% |
سایر بازیکنان |
3 | 2.56% |
رأی دهندگان: 117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 |
Member
پستها: 85
سپاس: 90
در 76 پست 821 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: تاریخ تنیس = roger federer
|
![]()
صحبت های راجر
شمادرمقابل دیواربایدبرمیگشتیدوامیدوارمیماندیدوبایدکمی هم خوش شانس میبودید یااینکه او(مونفیس)کارراتمام میکرد یاکارمیکردیدوازان شرایط بیرون میامدید فدرر2 بارازان بیرون امد مانندهمیشه مقاوم حتی درسن 33 سالگی 2مچ پوئن رااز سرراهش برداشت واز2 ست پایین موفق بیرون امدوگائل مونفیس سید20 راشکست داد مغزقهرمان 17 گرنداسلم هم دررقابت بود فدررگفت ان لحظه خیلی مصیبت باری است اگر داخلش قرارگیریدیعنی مچ پوئن پایین وانهم 2 مچ پوئن که حریف دارد اصلالذت بخش نیست زیراخیلی نزدیک به این هستیدکه کورت راترک کنید.....کله رابیاندازیدپایین وبرویددوش بگیریدوسپس کنفرانس مطیوعاتی بدهید کل داستان بعدازباخت این است فدررادامه داد خیلی سخت است که راه این موردراببندیدچون وقت زیادی ندارید.ناگهان بایک غرش شدیدسرموقع (ببازی)برمیگردید شمادراین شرایط قراردارید اوکی(بسیارخوب)بگذاریدسعی کنم ویک سرویس خوب بزنم اجازه بدهیدکه امیدوارباشم ان (این سرویس) کارگربیافتدزیرانمیخواهم به سرویس دوم برسم باتمام این موارد.......من بایدروبرومیشدم وسریع انهارامیپذیرفتم که راجرفدررانهارانجام داد وقتی فدررسرویس میکردو15-40 عقب بودمونفیس یک پسینگ شات داشت که به اوت زدوسپس فدرریک ضربه فورهندبرنده زدو40-40 وبعدجمعیت غرش کردچون 5-5 شدندکه مونفیس سرویس میکردو2 باردابل فول دادوبرک شدوهمه چیزبرگشت واینگونه بودکه راجرفدرربرای بار9 ام از2 ست پایین موفق بیرون امد گائل مونفیس که دراواخرمسابقه تخلیه ازانرژی بودگفت:این موردسریع اتفاق افتاد موضوع فقط 5 دقیقه بود.من فکرمیکنم دران 5 دقیقه درروحیه پایینی قرارداشتم وراجرهم ازروی من پرید بعدا فدرربه صداهای که دراستادیوم ارتوراش میشنیداعتباردادوگفت قطعآدرپیروزی این مسابقه مراهمراهی کردید این باورشمارابالا میبردکه بتوانیدضربات بهتری بزنید.میتوانیدتوپهای خیلی دشواررابه عمق برگردانید.میتوانیدبهترسرویس کنید تمام اینهابه استحکام باورشماکمک میکند من بایدبگویم که امشب برای من کاملااحساسی عاطفی بود منبع:آقای علیپور ![]() |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedshl به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
289,
beeroz,
ehsan.,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
hooman3x,
javi,
King Rojer Federer,
lordmani,
Mahdi Naji,
Mehdiii,
MEHR,