|
ویمبلدون (Wimbledon) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان ویمبلدون 2014؟ | |||
راجر فدرر |
![]() ![]() ![]() ![]() |
91 | 62.33% |
رافائل نادال |
36 | 24.66% |
اندی ماری |
4 | 2.74% |
نواک جوکویچ |
15 | 10.27% |
سایر بازیکنان |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 146. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#11 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
اصلا این حرفا نیست ، بازم میگم هر بازی شرایط خاص خودشو داره ، مچ آپ ها متفاوته مثلا نادال به کیریوس باخت و کیریوس به رائونیچ ، در صورتی که اگه نادال میومد بالا شاید رائونیچو میزد ! این چیزی که شما میگی کاملا منتفیه داستانش . قبول کن اینایی که بهشون خوردیم یه جورایی مچ آپ های هلویی برای ما بودن که راجر با 70 80 درصد فرمش هم میتونست راحت بزنه اینا رو ! این از بحث قرعه و مسیر که همچنان من معتقدم مسیرمون بسیار هموار بود که فینالیست شدیم . در مورد برنامه که واقعا خنده داره بگیم راجـر با برنامه داشت بازی میکرد ! کوتاه کردن پوینت که بدنه اصلی بازی راجر هست و 15 سالی میشه داره استفاده میکنه پس یه برنامه جدید و خاص نیست این موضوع ، چیزیه که همیشه بوده و جز ذات بازی فدرر هست این فاکتور . بله برنامه داشت روی نت بیاد ولی مثل آبکش توپ از چپ و راستش توی فینال رد شد . شما بازیا 2012 رو ببین ، وقتی فورهند میزد و حمله میکرد روی تور عمرا نمیشد جلوش وایسی ، الان یه آپروچ درست نمیتونست روی نقطع ضعف حریف بکنه ، این برنامه ای که شما میگی من نمیدونم دقیقا در کجا بکار گرفته شد و نتیجه داد !!! ![]() در آخر کسی فینالیست شدن راجـر رو لوث نکرد فقط واقع بینانه به موضوع نگاه کردم و دوست ندارم الکی یه مرسی بگم و از کنار این تور رد بشم . در مورد تحسین هم این چیزا از راجـر گذشته ، من خیلی کُلی تر از این حرفا به راجـر نگاه میکنم ، فدرر دیگه جوون 19 ساله نیست که بخوایم واسه یه فینال اسلم تحسینش کنیم ، تحسین واسه این جوون مووناست که تازه دارن دور میگیرن ! خسته نباشه که تا فینال رسید توی فینال هم تلاششو کرد ولی میتونست بهتر هم باشه . ویرایش توسط Ahoura : 07-07-2014 در ساعت 01:43 PM |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
گرنداسلم - ویمبلدون - چمن |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|