|
آزاد بارسلونا (Barcelona Open BancSabadell) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#7 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
توی کانالهایی که من دریافت میکنم بله ، فقط این کانال و JSC Sport HD هستند که با گزارش انگلیسی پخش میکنن ، البته الجزیره که همیشه توی بازیهای فینال بازی در میاره و بازی رو با 3 گزارش عربی در حین بازی و 6 تحلیل فوق عربی بعد از بازی ، پخش میکنه. اما در مورد Native بودن یا Upscale شدن ِ تصاویر باید بگم که کلا امسال برای اولین بار هست که تصاویر تمام تورنمنت های 500 امتیازی به صورت Native HD پخش میشه ؛ سالهای قبل (2009 به قبل) که پکیج اسکای بازیهای 500 امتیازی رو از Sky Sport ها میداد ، به جز تعداد محدودی از تورنمنت ها (مثل Beijing ) اکثر تورنمنت های 500 امتیازی رو با کیفیت Native پخش نمیکرد ، ولی گویا از امسال تمام تورنمنت های 500 امتیازی موظف به پخش با کیفیت HD ـه حقیقی هستند . من امسال همرو بررسی کردم ، از همون Acapulco همین طور بود ، تنها قسمت ناراحت کننده ای که برای من وجود داشت این بود که پکیج اسکای که اینقدر هم ادعای حرفه ای بودن داره ، چطور بازی های 500 امتیازی رو از کانال SuperTennis ـی پخش میکنه که کیفیت پخشش حتی در بین خود کانالهای SD هم افتضاحه . و خیلی وقت بود منتظر پخش اچ دی کانال سوپر تنیس بودم تا اینکه چند هفته ی قبل خبرش رو شنیدم . البته الان هم کیفیت پخش SuperTennis در مقایسه با TEN HD خوب نیست و کاملا واضحه که فقط Upscale شده و فرق چندانی با SD ها نداره ، اما مطمئن هستم تا چند روز آینده یا چند هفته ی آینده این مشکل برطرف میشه و بازی ها رو با کیفیت Native پخش میکنن (شاید هنوز قرارداد مبنی بر پخش HD ـه مسابقات رو نبستن و هنوز اجازه ندارن با کیفیت اچ دی بازیها رو پخش کنن ، متاسفانه ازین موارد اطلاع چندانی ندارم). چیز دیگه ای که انتظارش رو میکشم دو کاناله شدن ِ صدای کانال SuperTennis هست ، که طبق عادت کانالهای پکیج اسکای ایتالیا ، چندان دور از انتظار نیست ، گزارش انگلیسی هم نمیخوایم ازشون ، بدون گزارش پخش کنن و شرایط تازه بشه مثه سال 2009 ، خیلی هم ممنون میشیم ازشون. ویرایش توسط Afshin : 04-26-2012 در ساعت 04:55 PM |
|
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Alireza Murray,
Amirhosein,
AndreS,
BABAK,
Behr@d,
delpotro,
E H S A N,
EXpress,