بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسترز سینسیناتی (Cincinnati Masters)

مسترز سینسیناتی (Cincinnati Masters)

25-31 مرداد - سینسیناتی، امریکا

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 08-19-2010, 01:46 PM   #11
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpie نمایش پست ها
ممنون از اینکه شما هم به جوونا اهمیت می دی.من تو اون جمله با حالت جبهه در مقابل کسی که به استومین با طعنه حرف زد زدم.اما هنوزم می گم منتظر تولد ستاره جدید می شینم اما می ترسم سابقه ما رو هم اون زمان swiss maestro بگیرهو بگه من 6 ماهگی طرفدار فدرر بودم.در ضمن مصدومیت استومین رو در نظر بگیر.تصادف سنگینی داشت 3 سال تنیس رو رها کرد .دیشبم ادامه اش بود.من میدونم نمیتونه بجنگه واسه 1 و 2 اما من عرض کردم وقتی جوونا واسه رسیدن به هدفشون می جنگن لذت می برم و ازشون دفاع می کنم.حوصله ندارم ببینم که فدرر 29 ساله با 60 میلیارد پولی که به دست آورده کدوم قاقالیلی خریده واسه بچش.من عاشق ورزش تنیسم الان همه می دونن فدرر بی انگیزه است.حتی وقتی که میبره.نمونش بازی حیثیتیش با بردیچ.این یعنیتنیس دنبال یه آدم تشنه عنوانه.می مونم تا پیداش کنم برای ورزش مورد علاقه ام.ممنون از نظراتت.
من خودم رشته تخصصیم تئاتره و در تئاتر کلا جوون هستیم!جالبه هنرمندای پر مدعای شهر ما با این جوون بودن ما خیلی مشکل دارند!امسالم که برای بار اول تو جشنواره ماه شرکت کردیم و موفق شدیم دیگه بیشتر رنگشون قرمز شد!حالا کم کم دیگه دارن قبول میکنن که ما کمتر از اونا نیستیم
امیدوارم ستاره شما بتونه در ادامه راه به اونچه که میخواد برسه و با گرفتن اولین تایتلش اعتماد به نفسی که باید بدست بیاره رو از آن خودش کنه!
تنیس ورزشه پر حادثه ای هست،یکی دائم در حال مصدومیته!یکی زن میگیره افت میکنه،یکی تا اواخر عمر تنیسش موفقه و یکی نوسان زیاد داره!هیچ چیز قابل پیش بینی نیست..ایستومین در زمانیه که اندی مورای میخواد بعد از سال ها برای بریتانیا گرند بگیره،نادال میخواد تعداد گرند اسلم هاش و بیشتر کنه،نواک جوکوویچ،بردیچ،سونگا و ... خیلی بازیکنان جوون دیگه هستن و راجر فدرری که داره باز خودش و مث قبل آماده تر میکنه..خیلی کارش سخته
راجرم برای رسیدن به این مکان خیلی زحمت کشیده،حتی نادال و بقیه،هر کدوم از اینها سختی هایی برای رسیدن به این مقام رو داشتند ولی تلاش خودشون و زیاد کردند و به آرزوشون رسیدن..به نظر من راجر بی انگیزه نیست،خودش گفته باید20 گرند اسلم بگیرم،و همه دیدیم در تورنتو خیلی جدی بازی میکرد..ایشالله تنیسور مورد علاقت در ادامه راه موفق باشه
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

برچسب ها
، رافائل نادال , مسترز، سینسیناتی، هارد کورت، راجر فدرر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش