|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]()
رافائل نادال مرد شماره یک تنیس جهان در شب یکشنبه توانست جایزه سال BBC Overseas Sports Personality را بدست آورد.
"برای من این افتخار بزرگیست،از شما خیلی سپاسگذارم که این جایزه رو به من دادید"..نادال در یک ویدیو ضبط شده گفت:این فقط یک رویاست که در فهرست بزرگترین قهرمانان جهان باشید که جایزه را دریافت می کنید. نادال در سال 2010 موفق شد سه گرند اسلم رولند،ویمبلدون و یو اس اپن را قهرمان شود و هفتمین مرد لقب گیرد که توانسته هر 4 گرند اسلم را بدست آورد.او همچنین سه مسترز مهم خاک را بدست آورد. رقیب او،فدرر نادال را ستود و گفت:من فکر میکنم آنچه رافا در سن جوانی انجام داده است،به طور مداوم کاملا خارق العاده است و او را به بهترین بازیکن سال در سال 2010 تبدیل کرد. نواک جوکوویچ صرب نیز که در فینال مسابقات یو اس اپن مغلوب رافا شد گفت:چه شگفت انگیز است در مورد توانایی های ذهنی او در بازی به طور مداوم که هر سال بهتر می شود،او در واقع در حال پیشرفت هست..او یک مثال واقعی از قهرمان تنیس است. ستاره های دیگر تنیس که موفق به بدست آوردن این مهم شده اند: Rod Laver (1969), Arthur Ashe (1975), Bjorn Borg (1979), Jimmy Connors (1982), Boris Becker (1985), Andre Agassi (1992), Goran Ivanisevic (2001) , Federer (2004, 2006-07 رشته تنیس با 15 بار قهرمانی بهترین رشته ورزشی در این جایزه هست. |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
A!i,
Afshin,
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
farhad10,
Hatam,
iman1990,
manoochehr,