|
تنیس مکزیک (Abierto Mexicano Telcel) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
02-28-2012, 01:14 PM | #1 |
Roger's Fan
|
اخبار مسابقات تنیس مکزیک
پيروزي ماير در اولين حضور در آكاپولكو او براي كسب اولين پيروزي پياپي در اين فصل به ديدار پابلو آندوخار مي رود كه 7-6(5), 6-3 لئوناردو ماير را مغلوب كرد. در ديگر بازي هاي ديروز، سيد هفتم، مارسل گرانويرز 6-4, 6-2 توماس بلوچي بريزيلي را شكست داد.خوان ايگناسيو چلا 6-0, 6-2 سزار راميرز را از پيش رو برداشت.پوتيتو استراچه ايتاليايي هموطنش آلساندرو جيانِسي را 6-2, 7-5 حذف كرد و بنوت پير در دو تايبريك و با نتايج 7-6(3), 7-6(6) خوان سباستين كابال را شكست داد. دست ها بر روي عرشه سيد ششم تورنومنت، خوان موناكو گفت:”من واقعا از آمدن به خليج و ديدن كشتي لذت بردم.فوق العاده بود و خدمه خيلي خوب و محترم بودند و همه چيز را به ما نشان دادند.با توجه به آرژانتيني بودن من، ‘Golden Swing’ خيلي ويژه است و من هميشه دوست دارم كه به آكاپولكو بازگردم.” در همين حال، سيمون كه براي اولين بار در آكاپولكو شركت كرده، گفت كه از حضور در اين شهر خوشحال است:”تا به اينجا خيلي لذت برده ام.مردم خيلي خونگرم و خوشرو هستند و مكان زيباييست.من هميشه از ديگر بازيكنان مي شنيدم كه اين تورنومنت چقدر خوبست و فكر كردم كه امسال فرصت مناسبي براي حضور در آن است.” |
02-29-2012, 11:40 AM | #2 |
Roger's Fan
|
موفقيت بازيكنان اسپانيايي در دور اول پس از مسابقه، فرر براي گونزالز كه در آخرين ديدار انفرادي خود در تور بازي مي كرد آرزوي موفقيت كرد.گونزالز در اين باره گفت:”هيچ چيز ويژه تر ازين نيست كه در خانه خود بازنشسته شوي، نمي توانم چيز ديگري بخواهم، اين تنها تورنومنت سالانه تور مردان در كشور ماست و مردمي كه من را در دور اول و برابر مدافع عنوان قهرماني و دوست خوبم، داويد فرر تشويق كردند، واقعا از آن لذت بردم.اين بازي هميشه در خاطرم مي ماند.” فرر براي دفاع از عنوان قهرمانيش در دور دوم به مصاف لوكاس كوبات لهستاني مي رود كه 6-1, 6-3 دَنيل گارزا از مكزيك را شكست داد. همچنين سيد سوم، ژيل سيمون از فرانسه براي دومين هفته پياپي نتيجه را به كارلوس برلاك واگذار كرد.برلاك پس از 2 ساعت و 31 دقيقه موفق شد 7-6(5), 6-3 برنده شود.برلاك:”من عالي بازي كردم و از عملكرد امروزم راضي هستم.هفته گذشته هم بازي بي نقصي در مقابلش ارائه دادم.امروز به خاطر گرماي باورنكردني كار سخت تري داشتم.” در قسمت پايين جدول رقابت ها، ديگر قهرمان سابق، نيكولاس آلماگرو مجبور شد مقابل هموطن اسپانيايي خود پير ريبا سخت بجنگد تا درنهايت 6-2, 3-6, 6-2 برنده شود.فيناليست هفته گذشته مسابقات بوينس آيرس بازي را خوب شروع كرد و با استفاده از سرويس اولش به راحتي و پس از 28 دقيقه ست اول را كسب كرد.با اين وجود، اشتباه آلماگرو در ابتداي ست دوم برايش گران تمام شد و 3-0 عقب افتاد.ريبا با تنوع ضرباتش و استفاده بيشتر از دراپ شات موفق شد نتيجه را برابر كند تا همه چيز در ست پاياني مشخص شود.سيد دوم كه تمام تمركزش را براي كسب مسابقه به كار گرفته بود، توانست در گيم چهارم و به لطف خطاي سرويس حريفش بريك كند و يك بار ديگر در گيم هشتم اين كار را تكرار كرد تا پيروز شود. در ديگر بازي هاي روز دوم، كي نيشيكوري پس از 52 دقيقه و در حالي كه 6-2, 4-1 جلو بود، به علت كناره گيري آلبرت مونتانيس برنده اعلام شد.فرناندو ورداسكو كار راحتي داشت و در 56 دقيقه 6-0, 6-2 فيليپو وولاندري ايتاليايي را حذف كرد.جرمي شاردي موفق شد 7-6(4), 6-3 از سد روي ماچادو بگذرد و سانتياگو جيرالدو 6-2, 6-2 ديويد نلبنديان را مغلوب كرد. |
03-01-2012, 01:27 PM | #3 |
Roger's Fan
|
آلماگرو-ورداسكو در مصاف براي حضور در نيمه نهايي او در مرحله بعد به ديدار هموطنش و سيد هشتم رقابت ها، فرناندو ورداسكو مي رود كه 3 تا از 12 فرصت بريك سرويس را استفاده كرد تا ديگر قهرمان پيشين مسابقات، خوان ايگناسيو چلا را 6-4, 6-2 مغلوب كند. ورداسكو پس از بازي گفت:”مي توانيد ببينيد كه من در سطح بهتري نسبت به دو سال گذشته هستم.حالا من در مقابل آلماگرو بازي مي كنم و رقابت ما هميشه سخت است.اگر فردا پيروز شوم به اين معنيست كه در زمين هاي خاك سطح عالي دارم چون آلماگرو يكي از بهترين بازيكنان جهان بر روي اين سطح است و اگر شكست بخورم به اين معني نيست كه بد بازي مي كنم چون به يكي از بهترين بازيكنان زمين خاك باخته ام.چيزي كه كاملا مشخص است اينست كه من تمام تلاشم را مي كنم تا در بازي بعد و تورنومنت برنده شوم.” ديگر بازيكن اسپانيايي و سيد برتر، داويد فرر هم كار نسبتا ساده اي داشت و با كسب 82 درصد امتيازات سرويس اولش و 3 بار بريك كردن لوكاس كوبات، 6-3, 6-3 پيروز شد.فرر به دنبال كسب سومين قهرماني پياپي در آكاپولكو است. فرر:”امروز بازي خوبي داشتم.من معمولا در آكاپولكو حس خوبي دارم، تورنومنتي است كه دوستش دارم و از بازگشت به آن لذت مي برم.فردا انتظار مسابقه سختي را در مقابل پابلو دارم، او با اعتماد به نفس و خوب بازي مي كند و بايد بهترين تنيسم را ارائه دهم.” او براي حضور در نيمه نهايي به ديدار پابلو آندوخار خواهد رفت كه در كمتر از 3 ساعت، 4-6, 7-5, 6-4 فلورين ماير آلماني را از پيش رو برداشت. |
03-02-2012, 03:18 PM | #4 |
Roger's Fan
|
سيزدهمين پيروزي پياپي فرر در آكاپولكو ورداسكو در بازي بعد با استانيسلاس واورينكا روبرو مي شود.بازيكن سويسي 11 ضربه ايس زد و تنها فرصت بريك سرويس را ناكام گذاشت تا در 1 ساعت و 21 دقيقه، جرمي شاردي را 7-5, 6-1 شكست دهد.ورداسكو و واورينكا 2 بار و در سال 2005 با هم ديدار كرده اند كه سهم هركدام يك پيروزي بر روي زمين خاك بوده. در ديگر ¼ نهايي تمام اسپانيايي، مدافع عنوان قهرماني و سيد برتر، داويد فرر چهار گيم پاياني ست اول را كسب كرد و در ست دوم يك بار ديگر سرويس پابلو آندوخار را بريك كرد تا 6-2, 6-4 برنده شود.فرر موفق به كسب 89 درصد امتيازات سرويس اولش شد (25 تا از 28 امتياز) تا براي دومين بار آندوخار را شكست دهد.اين سيزدهمين پيروزي پياپي فرر در آكاپولكو بود. فرر براي حضور در فينال با سانتياگو جيرالدو رقابت خواهد كرد.جيرالدو در كمتر از 3 ساعت، كارلوس برلاك آرژانتيني را 7-5, 3-6, 6-4 از پيش رو برداشت.به اين ترتيب او به اولين نيمه نهايي خود از زمان تورنومنت سانتياگو 2011 (شكست در فينال به روبردو) رسيد. |
03-03-2012, 10:38 AM | #5 |
Roger's Fan
|
فينال تمام اسپانيايي در آكاپولكو فرر:”من امشب خسته ام چون بازي فيزيكي بود.او خيلي خوب بازي كرد و مسابقه خيلي نزديك بود.من از روند اين هفته و حضور دوباره در فينال آكاپولكو راضيم.” فرر ركورد 17 برد و 1 باخت در اين فصل را دارد كه دو عنوان قهرماني بوينس آيرس و اوكلند آن را برجسته تر مي كنند.فرر قصد دارد به توماس موستر به عنوان تنها بازيكناني كه سه بار پياپي در آكاپولكو قهرمان شده اند بپيوندد.موستر چهار قهرماني را بين سال هاي 1993-1996 به دست آورد. حريف فرر در ديدار نهايي، فيناليست سال 2004 تورنومنت، فرناندو ورداسكو خواهد بود كه پس از غلبه 6-3, 6-3 بر استانيسلاس واورينكا به اولين مسابقه فينال اين فصل خود رسيد.سيد هشتم در طول مسابقه حتي يك فرصت بريك را هم به حريفش نداد و 72 درصد امتيازات سرويسش را كسب كرد.او 3 بار بازيكن سويسي را بريك كرد تا در 85 دقيقه برنده شود. ورداسكو كه به ديدار پاياني قسمت دوبل تورنومنت نيز صعود كرده، گفت:”هفته فوق العاده اي بوده، من از نتايجم تا به حال راضيم.شكي نيست كه فردا تمام تلاشم را براي قهرماني در هر دو بخش انفرادي و دوبل به كار مي گيرم.ولي برنده يا بازنده، اين هفته نتيجه عالي براي من بود.من اين تورنومنت و مردمش را دوست دارم و به اينجا باز خواهم گشت.” ورداسكو قصد دارد اولين قهرماني خود پس از بارسلونا 2010 را كسب كند.فصل گذشته او به سه مسابقه فينال رسيد ولي در آن ها ناكام بود، گشتاد (شكست از گرانويرز)، استوريل (شكست از دل پوترو) و سن خوزه (شكست از راونيچ). فرر درباره مسابقه پاياني چنين گفت:”فردا دوباره فرناندو، قطعا انتظار مسابقه سختي را دارم.ما يكديگر را خيلي خوب مي شناسيم و در فينال، هر دو بازيكن مي خواهند تمام تلاش خود را براي قهرماني نمايش دهند.” |
03-04-2012, 02:46 PM | #6 |
Roger's Fan
|
سه گانه فرر در آكاپولكو فرر:”من خيلي خيلي خوشحالم.امشب بهترين بازي اين هفته خود را ارائه دادم.حس كردم كه خيلي محكم بودم و بازيم واقعا روند خوبي داشت.چون فرناندو ضربات محكمي دارد، مي دانستم كه بايد محكم باشم و ضرباتش را بازگشت دهم و به نظرم اين كار را خوب انجام دادم، مخصوصا در آغاز.همچنين مي دانم كه فرناندو امروز بهترين تنيس خود را نمايش نداد ولي در تنيس شما روزهاي خوب و بد داريد.” |
برچسب ها |
تنيس مكزيك، آكاپولكو، فرر، آلماگرو، سيمون، موناكو , نيشيكوري، ورداسكو، ماير، گرانويرز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|