![]() |
#11 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() تنیسباز امریکایی از دوپینگ ورزشکاران در این رشته پرده برداشت ![]() تنیسباز مطرح و کهنه کار امریکایی از رواج دوپینگ و مصرف داروهای نیرو زا در این رشته پرده برداشت. به گزارش رویترز از نیویورک، جیمز بلیک فاش کرد تنیسبازان نیز مانند ورزشکاران سایر رشته ها دوپینگ میکنند اما تلاشهای موثری برای اطمینان از پاک بودن هرچه ممکن تر این رشته ورزشی صورت گرفته است. بلیک 32 ساله گفت: «من مطمئن هستم که برخی تنیسبازان دوپینگ میکنند. آنها در خفا و حتی در مقابل چشمان ماموران ضد دوپینگ این کار را میکنند. متاسفانه این یک حقیقت است اما من امیدوارم که برای شناسایی متقلبان کارهای موثرتری صورت بگیرد.» وی افزود: «در حقیقت با پول زیادی که در این رشته رد و بدل میشود، مثلا پرداخت یک میلیون و 900 هزار دلار به قهرمان تنیس گرند اسلم آمریکا طبیعی است که برخی از شرکت کنندگان به دنبال یافتن راهی برای به دست آوردن آن باشند. البته بار دیگر تاکید میکنم مسئولان مبارزه با دوپینگ کار خود را به خوبی دنبال میکنند. اما باید همه را زیر نظر داشته باشند.» |
![]() |
![]() |
39 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
Aryan,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
Behr@d,
delpotro,
Fakhruddin,
GREAT ROGER,
john,
Lily Nadal,
lord amir,
manoochehr,
MEHDI F,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
Nima93,
pasia,
Paymaan,
Pouya,
roli,
Sa3er,
sahand,
Sajad,
saRAfa,
sirvan,
The King,
zarin,
سلام,
شایان نادال
|
برچسب ها |
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|