بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
Prev پست قبلی   پست بعدی Next
قدیمی 12-16-2011, 12:56 PM   #11
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

رافا:من قدرت،اشتياق و دقتم را از دست داده بودم.

در مصاحبه اي با DPA،رافائل نادال گفته كه كليد موفقيت در فصل 2012،استراحت بيشتر و بازيابي روحيست.نادال براي ششمين بار در رولندگاروس قهرمان شد ولي در 6 فينال پياپي به شماره 1 فعلي تنيس مردان،نواك جوكويچ باخت.
همچنين نادال هرگونه مصدوميت جدي را تكذيب كرد:”بيشتر خستگي روحي بود ولي اميدوارم اين چند ماه كه خيلي مثبت نبود را فراموش كنم.”نادال ادامه داد كه هيچ وقت با يك روانشناس مشاوره نكرده و قصد هم ندارد كسي را به اين منظور استخدام كند:”من كمي اشتياق بازي،قدرت ضرباتم و قدرت پاهايم و روحيه ام را از دست داده ام.مهم ترين آن ها ضعف روحيست كه باعث بقيه مشكلات مي شود.مهم ترين نكته اينست كه با اشتياق و قدرت لازم بازي كنم.”
نادال گفت كه هرچند تحليل گران قدرت روحي او را بهترين سلاحش مي نامند ولي او چنين فكر نمي كند و همچنين”كساني كه مي گويند من يك بازيكن فيزيكي هستم سخت در اشتباهند.بازيكنان زيادي هستند كه از من سريعتر مي دوند.”
بازيكنان اسپانيايي درباره صحبت هاي بوريس بكر و چند تحليل گر ديگر كه گفته بودند دليل شكست هاي او به جوكويچ اين بوده كه ضربات كراس كورت زيادي را به سمت بكهند جوكويچ(نقطه قوتش)مي فرستد گفت:”اين خيلي ساده است،من اين را باور ندارم.در چند مسابقه امسال من وقتي با او روبرو شدم در سطح بازي قبلي خود نبودم و اين واقعيت است.اينكه فورهندم نمي تواند به بكهندش ضربه بزند.در ايندين ولز و ميامي به او ضربه زد.من اين را بيشتر يك مشكل روحي مي بينم.شايد من سه ضربه از بيس لاين ميزدم و تا چهارمين،پنجمين،ششمين،هفتمين .... ادامه مي دادم.با سه ضربه شايد آنقدر كه بايد موثر نبودم ولي با ضربات بيشتر شايد بتوانم موثر باشم.اين همان چيزيست كه در سال آينده آن را انجام خواهم داد،نه فقط در برابر او،بلكه در مقابل همه بازيكنان.”
نادال اضافه كرد كه از ابتداي فصل با سرويسش مشكلاتي داشته و هماهنگي پيچيده اي دارد و براي موفقيت بيشتر در 2012،بايد محكم تر و با دقت تر سرويس بزند.او همچنين گفت كه واكنش هايش در 2011 كند شده بود و بايد به حالت عادي باز گردد.

كورايتجا،كاپيتان بعدي جام ديويس اسپانيا؟

آلكس كورايتجا

بر اساس گزارش رسانه هاي اسپانيايي،فيناليست پيشين مسابقات رولندگاروس،آلكس كورايتجا(ALEX CORRETJA)،نامزد اصلي كاپيتاني تيم جام ديويس اسپانياست.قهرمان پيشين رولندگاروس،كارلوس مويا هم به عنوان ديگر نامزد براي اين سمت معرفي شده بود ولي او در توييتر خود اعلام كرد كه اين سمت را قبول نمي كند.كاستا روز پنج شنبه از سمت خود كناره گيري كرد.
به گزارش El Pais،فدراسيون تنيس اسپانيا روز سه شنبه كاپيتان جديد را معرفي خواهد كرد.هركسي اين سمت را به عهده بگيرد،چالش بزرگي را پيشرو دارد چرا كه از هم اكنون رافائل نادال،داويد فرر و فلسيانو لوپز اعلام كرده اند در فصل 2012 جام ديويس شركت نخواهند كرد.

آيا كاپيتان هايته مي تواند از پيامك زدن نلبنديان جلوگيري كند؟

مارتين هايته،مربي سابق نلبنديان

چندين نشريه مختلف آرژانتيني گزارش داده اند كه مارتين هايته به عنوان كاپيتان بعدي تيم جام ديويس معرفي خواهد شد.يكي ديگر از بازيكنان سابق آرژانتين،ماريانو زابالِتا هم به عنوان مربي تيم در كنار هايته خدمت مي كند.هايته در گذشته مربي نلبنديان بوده است.
تيتو وازكز،مربي قبلي اين تيم،از نلبنديان به خاطر همكاري نكردن با تيم انتقاد كرده بود.به گزارش La Nacion،وازكز ازينكه نلبنديان در حين مسابقه هم تيمي هايش بيشتر در حال ارسال پيام با تلفن همراه بوده تا تشويق آن هاانتقاد كرده.اين روزنامه همچنين گفته كه نلبنديان از زمان حضورش در مسابقات،با 3 عضو تيم مشكلاتي داشته:فيناليست سابق رولندگاروس گيرمو كوريا،هم تيمي فعليش خوان مارتين دل پوترو و كاپيتان وازكز.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:

برچسب ها
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)