![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() تلاش براي رسيدن به تورنمنت پايان سال در لندن فدرر: نگاهم به سال 2014 مثبت است ![]() راجر فدرر نگاه به گذشته را تلف كردن وقت ميداند. هواداران و كارشناسان تنيس از عملكرد او در 4 گرنداسلم سال 2013 انتقاد زيادي دارند اما تنيسور سوييسي كه ممكن است براي نخستين بار بعد از 12 سال در تور پايان سال مسترز در لندن حضور پيدا نكند نگاهي مثبت به فصل رو به اتمام 2013 دارد: «هميشه ميدانستم بعد از سال پرماجراي 2012 كه با نايب قهرماني المپيك و قهرماني ويمبلدون همراه بود، فصلي آرام خواهم داشت. احتمال ميدادم كه نتوانم موفقيتهاي سال قبل را تكرار كنم اما حالا با خودم ميگويم خيلي خب سال بعد ميتواند دوباره براي من عالي باشد چون انتظار زيادي از من وجود ندارد و به همين دليل نگاهم به سال 2014 مثبت است.» فدرر كه هفدهمين قهرمانياش در گرنداسلمها را 15 ماه پيش در ويمبلدون جشن گرفت و بعد به مدال نقره المپيك رسيد، براي نخستين بار بعد از سال 2002 در هيچ يك از گرنداسلمهاي اين فصل به فينال نرسيد و تنها قهرمانياش را در مسابقات نه چندان مهم هاله به دست آورد. او در نيمه نهايي اوپن استراليا به اندي ماري باخت، در يك چهارم نهايي فرنچ اوپن مغلوب ژو ويلفرد سونگا شد، در دور دوم ويمبلدون شكست بهتآوري مقابل سرگي استاخوفسكي داشت و ماه گذشته در دور چهارم يواساوپن برابر تامي روبردو شكست خورد. او ادامه داد: «روز من نبود، از آن روزهايي كه ميخواهي هرچه زودتر از كنارشان رد شوي. فكر ميكنم دوباره دارم اوج ميگيرم كه خيلي مهم است. حالا بايد مثبت باشم و هر روز سخت تمرين كنم.» اگر واكنش هواداران ذوقزده در مسابقات شانگهاي ملاك باشد بايد فدرر 32 ساله را كه در رنكينگ جهاني روند نزولي را در پيش گرفته، ستاره چين دانست. هموطنش استانيسلاس واورينكا، ريشار گاسكه و ميلوش رائونيچ پشت سر او هستند و منتظر لغزش او تا جايش را در تور اساتيد لندن بگيرند. تاكنون حضور رافائل نادال، نوواك جوكوويچ، ماري و داويد فرر نفرات اول تا چهارم جهان در اين تورنمنت هشت نفره قطعي شده. براي درك سختي كار او بايد بدانيم قرار است در يك چهارم نهايي شانگهاي با جوكوويچ بازي كند و اينكه فاصله فدرر كه در رده هفتم جهان است با گاسكه رده نهمي تنها 105 امتياز است. فدرر ميگويد: «از ابتداي فصل هدف من رسيدن به اين تورنمنت بوده. قطعا در اين رقابتها، بهترين بهترينها حضور دارند و من ميخواهم جزيي از آنها باشم براي همين انگيزه بسيار بالايي دارم.» فدرر كه قبل از بازي در شانگهاي در گرماي طاقت فرساي دبي تمرين كرده ترجيح داد بعد از باخت به روبردو در نيويورك در هيچ مسابقه رسمي حاضر نشود. او در دوبل با ژانگ زي از كشور ميزبان همراه شد كه در انفرادي نفر 271 جهان و در دوبل نفر 437 جهان است و با غلبه بر كوين اندرسون و دميتري تورسونوف نخستين پيروزياش در دوبل در سال 2013 را به دست آورد. ![]() روزنامه خبر ورزشی چهارشنبه 17 مهر 1392 |
![]() |
![]() |
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
.AMIR.,
Ahoura,
Amir_RF,
BABAK,
beeroz,
Behr@d,
GREAT ROGER,
Hamid_RUUD,
iman1990,
john,
khabgard,
lovely rf,