![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]() رافائل نادال اسپانیایی برای بازگشت از مصدومیت زانو ، رونالدو ، فوتبالیست بزرگ برزیلی را الگو قرار داده است. رونالدو در روز یکشنبه شاهد قهرمانی نادال در تورنمنت برزیل بود. این اولین قهرمانی ماتادور اسپانیایی پس از 7 ماه مصدومیت است. رافا می گوید رونالدو یک نمونه بسیار خوب برای او خواهد بود زیرا رونالدو با یک عزم بسیار قوی توانست از یک مصدومیت جدی زانو دوباره به دنیای فوتبال بازگردد. با وجود کسب یک قهرمانی ، همچنان درد زانو ماتادور را آزار میدهد و او می گوید هنوز نتوانسته است کاملا ریکاوری را انجام دهد هر چند امیدوار است که این قهرمانی آغازی برای موفقیت های بیشتر و بازگشتی دوباره باشد. " رونالدو می تواند برای خیلی از مردم در تمام زمینه ها الگو باشد. او توانست علی رغم مشکل زانو به موفقیت های زیادی دست پیدا کند. قطعا او یک الگو برای من است. سعی می کنم از عزم، اراده و سخت کوشی رونالدو الهام بگیرم . " رونالدو توانست بر 3 عمل زانو غلبه کند . مهاجم سابق بارسلونا ، رئال مادرید ، آث میلان و اینتر میلان توانست دو بار قهرمان جام جهانی فوتبال شود و رکورد بیشترین گل زده در جام جهانی ( 15 گل ) را نیز بدست بیاورد. " رونالدو غیر قابل توقف بود. علی رغم مصدومیت زانو یکی از بهترین ها در تاریخ فوتبال است. او بسیار بد شانس بود که درد زانو بسیار آزارش داد. " رافا گفت رافای اسپانیایی که در سال گذشته به دلیل مصدومیت از مسابقات تنیس کنار رفت ، اکنون وضعیت زانویش رو به بهبود است. " مشکل چندانی ندارم و خوش بختانه فعلا نیازی به عمل جراحی نیست اما می توانم تصور کنم که رونالدو در زمان جراحی چه وضعیت بدی را سپری کرده است. " نادال گفت . نادال در روز گذشته موفق شد با نتیجه 6-2 6-3 شماره 3 سابق جهان ، داوید نلبندیان را در دیدار نهایی تورنمنت برزیل شکست دهد و 51 مین تایتل حرفه ای خود را کسب کند. این اولین قهرمانی نادال پس از فتح رولند گاروس 2012 است. مسابقات برزیل دومین تورنمنتی بود که رافا پس از بازگشت از مصدومیت در آن حاضر شد. او هفته قبل در تورنمت شیلی شرکت کرد اما در فینال سینگل و دابل این رقابت ها شکست خورد. فینال برزیل هشتمین مسابقه انفرادی رافا پس از بازگشت به حساب می آید. نادال در دو تورنمنت آغازی 2013 نشان داد هنوز با بهترین تنیس خود فاصله زیادی دارد ، او می گوید : مصدومیت حرکتش در زمین را محدود کرده است. " من همچنان برای بهبود وضعیتم و بازگشت به رقابت نیازمند زمان هستم. باید ببینیم که چه اتفاقی میوفتد . " رافا در همین ماه در تورنمنت خاکی دیگر در مکزیک به رقابت می پردازد و تمام تلاش خود را میکند تا پیش از آغاز رولند گاروس به بهترین فرم خود دست پیدا کند. |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|