نمایش پست تنها
قدیمی 06-08-2014, 09:40 PM   #418
KING OF CLAY
Rafa's Fan

آواتار KING OF CLAY

پستها: 180
سپاس: 490
در 163 پست 991 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: RAFA NADAL-Federer
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rojer نمایش پست ها
من به عنوان طرفدار دوآتیشه فدرر قهرمانی نادال رو به همه دوستداران واقعی نادال تبریک می گم.ولی طرف حسابم با اون کسانی هست که همینطور برای خود هر چی که به ذهنشون می رسه می گن.در یک کلام هر وقت که هر تنیسوری توی دنیا چه در زمان حال و چه در زمان آینده تونست به افتخارات پادشاه روجر دست پیدا کنه اون موقع بیاد و توی این تایپیک اظهار نظر کنه.البته اگه عمر این عزیزان قد بده و تنیسورهای محبوبشون بتونن رکوردهای آقای ما رو جابجا بکنند.1-بیشترین نامبروان بودن در هفته 2-بیشترین قهرمانی در گرند اسلم 3-بیشترین حضور پیاپی در گرند اسلم و.و.و.و.و.و.و.هزاران چیز دیگر-در ضمن اون دوست عزیزی که می گفت فدرر باید خودش رو برای مسابقات پیشکسوتان آماده کنه باید این نکته رو بدونه که عزیزم تنیسور محبوب شما اینطوری که داره پیش میره فکر کنم هم سن العان فدرر بشه باید با ویلچر بیارنش کنار زمین تنیس تا بازی فدرر رو نگاه کنه.عرض دیگه ای ندارم و باز هم قهرمانی رافا نادال رو به همه دوستداران واقعی ایشون تبریک عرض می کنم.I LOVE ROJER
یکی از دلایل اصلی اینکه راجر این همه رکورد داره اینه که برای مدت زیادی رقیب سرسختی نداشت
شاید اگر از همون اول رقیبی مثل نادال(البته نه نادالی که تا 2007 بود) داشت 237 هفته پیاپی در صدر نمیموند

البته من به هیچ وجه منکر قابلیت ها و توانایی های راجر نیستم
راجر یکی از بزرگترین اسطوره های تاریخ تنیسه و تا ابد جاودان میمونه(بر منکرش لعنت)
بازیکن هایی مثل فدرر در تاریخ خیلی کم بوده اند و در آینده نیز تکرار نخواهند شد(شاید 2-3 قرن دیگه یکی مثل فدرر پیدا شه)
KING OF CLAY آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی KING OF CLAY به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: