06-08-2014, 03:25 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014
از پست دوستان و تحلیلی که داشتن لذت بردم عالی بود.
در رابطه با رولند ی صحبت کلی میکنم.راجر همونطور که قابل پیش بینی بود نتونست کار خاصی انجام بده و خودشو باید برای چمن اماده کنه.راجر امسال در ویمبلدون بدون شک با توجه به انگیزه فراوانش و اینکه خودشم میدونه برای گرند بردن بیشترین امیدش همینه پس انتظار میره راجر رو فرمی ببینین(من که نیستم).
اما بحث بیشتر سر نوله و رافا بوده که بدون شک این بازی بزرگترین بازی امسال تا اینجا خواهد بود پیش بینی این بازی واقعا سخته.هر دو دارای انگیره فراوانی هستن یکی برای ادامه پادشاهی خودش در رولند و دیگری برای تکمیل افتخاراتش.
پیش بینی خودم این که نوله بازی رو میبره بعید میدونم نوله برای بار سوم بصورت پیاپی در رولند ببازه به نادال.
اگه رافا امسالم قهرمان رولند شد دیگه دوستو دشمنم باید جلوش تعظیم کنن چون امسال در بدترین شرایط قرار داره در فصل خاک البته.
اون چیزی که خیلی واس من جالب این که بعد بازی و قهرمانی هر یک ازاین دو قهرمان چه عکس العملی خواهد داشت نادال شدیدا تحت فشار و مثل سالیان گذشته با اعتماد به نفس کامل و با قهرمانیای متعدد در خاک به رولند نیومده هرچند کم کم بهتر شده و نوله هم سالهاست به دنبال قهرمانی در رولند اما مانع سختی همچون رافا جلوش قرار داره که 4بار در رولند گاروس تونسته نوله رو شکست بده.
بقول دوستمون اکه رافا نتونه قهرمان بشه شدیدا دچار مشکل روحی خواهد شد چون رولند بزرگترین بمب روحیه برای رافاست.
بی صبرانه منتظر نتیجه این بازیم.
در هر صورت هر کدوم از این دو قهرمان بشن من صمیمانه تبریکاتمو نثار دوستداران قهرمان رولند گاروس میکنم.
به امید قهرمانی شایسته ترین
|
|
|