06-08-2014, 12:26 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی"
"خوان مارتین دل پوترو"
"داوید فرر"
"الکساندر زوارف"
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014
بسیار زیبا ممنون از این تحلیل فوق عالیتون.
نظر من هم همینطور که قبل فینال روم گفتم محتوای مفهومش همین تحلیل دوستمون هستش ولی باید در نظر داشت بازی با فرر رافا تو دوتا ست اول مشکل خورد از ست سوم این فرر بود که ریتمش بهم خورد چون بهترین فورهندارو میزد به بیرون چیزی که از فرر بعید بود ارور زیاد.
بازی با ماری واقعا ماری خیلی ضعیف عمل کرد و توپ هارو طوری برای رافا میفرستاد که رافا بایدم همچین فورهندایی رو میزد ولی نکته خوب بازی با ماری سروهای عالی رافا بود.
ولی نواک بازیش با سلیچ و گولبیس واقعا تحت فشار بود چون هردو تنیسور هم خوب فورهند زدن هم خوب بکهند و عالی هم رالی کردن که نواک تونست از پسشون بربیاد ولی رافا تو دوتا ست اول بازی با فرر نشون داد تحت فشار باشه بازی براش سخت میشه چون تو اون دو ست اکثر رالی هارو فرر برنده شد.
به نظرم رافا باید کاری کنه ریتم نواک بپاشه نواک اگه ریتم داشته باشه حتی رافا 100% تو خاک و راجر فوق آماده تو چمن هم حریفش نمیشن این یک واقعیته نواک فراتر از فوق عالی تنیس میکنه تنها راهه شکستش بهم زدنه ریتمشه همین کاری که راجر با تعقیر تاکتیکای زیاد انجام میده مخصوصا اسلایس استراتژی که برگ برنده ماری تو ویمبلی 2013 بود.
بی صبرانه منتظر این فینال زیبا هستم چون هردو تنیسور از افراد مورد علاقم نیستن (ولی عاشق تنیس هردوشونم) و بدون استرس میشینم از نمایش این تو تنیسور و یکه تاز این دهه لذت میبرم.
به امید فینال زیبا هرکی حقشه قهرمانشه.
|
|
|