نمایش پست تنها
قدیمی 06-03-2014, 10:08 PM   #224
Roger Federer#1
Senior Member

آواتار Roger Federer#1

پستها: 228
سپاس: 2,788
در 226 پست 2,095 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: "راجرفدرر افسانه ایی" "خوان مارتین دل پوترو" "داوید فرر" "الکساندر زوارف"
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

امروز نواک عالی بازی کرد خیلی خوب تونست سروهای راونیچ رو مهار کنه همونطور که قبلا گفتم راونیچ و گولبیس تنیسورای خوبین ولی در حدی نیستن که بخوان تو گرند تنیسور بزرگی همچون نواک رو حذف کنن گولبیس به جرات میگم خیلی بتونه یه ست بگیره از نواک حتی احتمال میدم نواک راحت تر از راونیچ ببرتش کلا دسش درد نکنه کلک بردیچ نچسبو کند ولی این سمت نواک رو همین الان فینالیست بدونین.
اما بازی های فردا,بازی فرر با نادال رو کاغذ برد با ناداله ولی نادال هیچ محکی تاحالا نخورد تمامیه حریفاش در حد حریف تمرینیشم نبودن ولی فرر تاحالا عالی ظاهر شد نمیتونیم با قاطعیت بگیم رافا برندست
به نظر من شانش برد فردا 70 به 30 به نفه رافاست,تور از فردا تازه برای رافا شروع میشه در تنیس هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست کی فکرشو میکرد سودرلینگ بیاد رافارو حذف کنه.
اما ماری با منفیلس به نظرم شانس ماری بیشتره چون خیلی عالی ظاهر شده تو این تور خیلی قرعه سختیم باهاش بود ولی یواش یواش خودشو آماده کوارتر و احتمالا سمی کرد ولی ماری اگه فورهند قوی داشت من بعد نادال شانسه قهرمانی رو به ماری میدادم,تو روم این ثابت شد.
به هر حال امیدوارم برنده فرر با نادال فینالیستشن تا یه فینال زیبایی رو شاهد باشیم.
(دوست دارم فرر ببره ولی باختم چیزی بد نمیشه چون فینال رافا با نواک رو تو گرند میبینیم اوف چه فینالی بشه)

ویرایش توسط Roger Federer#1 : 06-03-2014 در ساعت 10:14 PM
Roger Federer#1 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Roger Federer#1 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: