با تاخیر
خسته نباشی اسطوره من ، زحمتتو کشیدی ولی نشد و فدای سرت . خوشحالم که مثل همیشه روح ورزش رو آلوده نکردی و غیر از این هم ازت هیچی نمیخوام . بعد بازی هم فقط درباره شرایط بازی و خودت حرف زدی و نه چیز دیگه ( از اینکه خودت موقعیتهای خوبی رو خراب کردی و ... ) . امیدوارم بقیه هم ازت یاد بگیرن و در مورد مسائلی که اصلاً بهشون ربطی نداره ( نظیر اینکه زنان بجای ورزش کردن چه کاری رو انجام بدن یا ندن ) حرف نزنن .
در مورد شرایط بازی بهترین نظر رو دوست عزیزم شهاب جان دادن و به همه جوانب بازی پرداختن از جمله اون مدیکال تایم اوت کذایی ، مثل همیشه حرفهای پخته و دقیقی زدی شهاب جان و من که خیلی بهره بردم خیلی ممنون
بعضی از دوستان هم بودن که خیلی خوشحال شده بودن از باخت اسطوره و حرفهای بس خنده دار زدن از سر احساس ( گولبیس مثل گرگ گرسنه راجر رو مثل بره ای مظلوم درید
) که البته بعداً حرفشون رو پس گرفتن ولی عزیزی گفت " نمیتونم ببینم راجر در زمین تنیس تحقیر می شود " آخه بزرگوار یا معنی تحقیر رو نمیدونی و یا اصلاً بازی دیروز رو مشاهده نفرمودی . ولی این رو فراموش نکن خصایص اخلاقی انسانهاست که باعث سرافرازی و یا تحقیر اونها میشه نظیر کاری که گولبیس کرد و باعث تحقیر خودش و سرافرازی راجر شد .
از دوستانی که ازشون انتظار میرفت و با باخت راجر خیلی عالی برخورد کردن و نمک به زخم ما نپاشیدن واقعاً سپاسگزارم و رفتار این بزرگواران برای من درس بود . امیدوارم فرصتی پیش بیاد و تو همین تورنمنت بتونم جبران کنم
عاشقتم اسطوره دوست داشتنی و تموم نشدنی ام