نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2014, 12:36 PM   #81
Sorou$h
Novak's Fan

آواتار Sorou$h

پستها: 765
سپاس: 1,953
در 707 پست 7,155 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic & Sloane Stephens & Garbine Muguruza
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

توپ جمع کنی که نواک صدایش کرد تا کنارش بشیند حالا برای خودش تبدیل به یک ستاره شده.ویدیو " نوک و توپ جمع کن " بیش از 4 میلیون بار در یوتوب بازدید داشته است.رسانه ها دیروز با این توپ جمع کن مصاحبه ای انجام دادند .

سوال : جوکوویچ در کنفرانس خبری گفت که میخواهد تعداد دوستانش رو افزایش بده و امیدواره تو بازی بعدی تو رو ببینه ...؟

توپ جمع کن : در دور بعد من توی زمین دیگه ای هستم ، اما کسی چه میدونه ، شاید در بازی بعدی این اتفاق افتاد ، شایدم در فینال.

سوال : به چه زبانی با هم صحبت می کردید؟

توپ جمع کن : کمی فرانسه ، کمی انگلیسی

سوال: درباره چی صحبت می کردید؟

توپ جمع کن : ازم پرسید اسمم چیه ، تنیس بازی میکنم یا نه و کجا زندگی میکنم .چند دقیقه ای بیشتر طول نکشید.او واقعا آدم صمیمیه.بهم گفت که نوشیدنی انرژی زا رو بخورم و بعدش هم باران بند اومد ، پس چتر رو بستم و رفتم سر کارم.

سوال : توصیه ای درباره چگونه بازی کردن بهت کرد؟

توپ جمع کن : نه ، اما راکتش رو بهم نشون داد

سوال : طرفدارش هستی؟

توپ جمع کن : من اجازه ندارم که طرفداریش رو بکنم ، چون توپ جمع کنها اجازه ندارند توی زمین بابت پیروزی بازیکنها خوشحالی کنند ، اما اینو بهتون میگم که دوست دارم ببینم نواک برنده این تورنمنت میشه.

سوال : وقتی دعوتت کرد ، تردید نداشتی که بری یا نری ؟

توپ جمع کن : راستش ، اولش کمی بی میل بودم ، چون نشانه خوبی در این موضوع نمیدیدم.این یک بازی رسمی در رولند گاروس بود.کمی متعجب شده بودم.وسایلش رو روی نیمکت دیدم و نمیخواستم مزاحمش بشم ، اما وقتی وسایل رو جابجا کرد که من راحت باشم ، بخودم گفتم یه فرصت بی نظیر بدست آوردم و رفتم کنارش نشستم.

(ترجمه توسط مهدی عزیز)

Sorou$h آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Sorou$h به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: