نمایش پست تنها
قدیمی 05-30-2014, 05:55 AM   #74
mohammad1368
Junior Member

آواتار mohammad1368

پستها: 14
سپاس: 6
در 14 پست 27 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال-جوکویچ.سره نا ویلیامز.شاراپووا
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lordmani نمایش پست ها
مردان شماره یک و دوی تنیس جهان از تمهیدات برگزارکنندگان گرنداسلم معتبر فرانسه ناراضی هستند

برگزارکننده‌های اوپن فرانسه نمی‌توانند جلوی بارانی که روی زمین‌های خاکی رولان‌گاروس می‌بارد را بگیرند. اما رافائل نادال و نواک جوکوویچ، بخت اول و دوم قهرمانی این مسابقات می‌گویند برگزار‌کننده‌ها می‌توانستند در ترفندهایی استفاده کنند که بازی‌های روز دوشنبه با راحتی بیشتری برگزار شود.

نادال که با 8 قهرمانی در اوپن فرانسه پرافتخارترین تنیس‌باز این مسابقات است بعد از این که رابی جینپری امریکایی را در دور دوم شکست داد گفت که زمین ورزشگاه «سوزان لنلگلن» خیلی سنگین بود و جوکوویچ هم از این که داور مسابقه در حالی که 10 دقیقه باران مداوم می‌آمد دستور نداده بود روی آن را کاور کنند انتقاد کرد.

نادال اسپاانیایی گفت که زمین مسابقه می‌توانست قبل از آغاز آن خشک شود:«زمین خیلی سنگین بود. توپ‌ها خیلی سنگین شده بود. خیلی خیس بودند. چرا زمین را قبل از آن که بازی را شروع کنیم خشک نکردند؟ در زمین آب جمع شده بود. چرا هیچ کاری نکردند؟»

این در حالی است که هفته پیش پیش‌بینی شده بود این هفته در پاریس چنین باران‌هایی می‌آید.

جوکوویچ هم گفت:«به نظر من باید زمین را کمی پیش از بازی کاور می‌کردند. داور صندلی باید زودتر دستور می‌داد که زمین را با کاور بپوشانند. من به خاطر خود زمین می‌گویم. برای این که شرایط بهتر شود. باران خیلی سنگینی باریده بود. می‌دانم روی خاک رس می‌شود وقتی باران هم می‌آید بازی کرد. روی هاردکورت و چمن بازی در باران سخت است اما روی خاک می‌شود. با این حال حرف من این است که اگر همان هم کمی خشک کنند بهتر می‌شود».

مرسی داداش گلم از اطلاع رسانی ات
mohammad1368 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mohammad1368 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: