نمایش پست تنها
قدیمی 05-29-2014, 05:11 PM   #70
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

سایت شبکه «یورواسپورت» در شروع رقابت‌های اوپن فرانسه با استفان ادبرگ ستاره سابق تنیس جهان که از اوایل سال جدید میلادی مربیگری راجر فدرر قهرمان 17 دوره گرند اسلم را بر عهده گرفته، گفت‌وگویی انجام داده است. ادبرگ در این گفت‌وگو درباره وضعیت شاگردش حرف زده است.

آقای ادبرگ، چقدر از همکاری با راجر فدرر در اوپن استرالیا، اولین گرنداسلم فصل رضایت داشتید؟

ما هر دو از همکاری با هم در ملبورن راضی بودیم. البته امیدوار بودیم که راجر بتواند تا آخر پیش برود (فدرر در نیمه نهایی حذف شد)اما وقتی به نتایج سال گذشته او نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که او تورنمنت موفقی را برگزار کرد.

راز عملکرد خوب فدرر در فصل جدید چیست؟

این مسئله ای نیست که بتوان توضیح داد. او سال گذشته مصدومیت‌های زیادی داشت ودر حال حاضر مسئله مهم این است که راجر مدت زیادی است بدون درد و ناراحتی تمرینات خوبی را انجام می‌دهد و همین باعث شده تا او در مسابقات بیشتری شرکت کند و اعتماد به نفسش هم بیشتر از گذشته شود. من هم از زمانی که با او کار می‌کنم سعی کردم روحیه و نگاه جدیدی را به او بدهم .

دقیقا درباره چه مسائلی با او صحبت کردید؟

یکی از مسائلی که درباره‌اش حرف زدیم این بود که او چگونه در بازی‌اش پیشرفت کند. هرچه باشد فدرر 32 سال‌اش است و فکر می‌کنم که باید بیشتر تهاجمی بازی کند. او خودش هم به این موضوع پی برد و برای همین از من خواست تا راه حل‌های جدیدی به او نشان بدهم.

مسئله‌ایی که به چشم می‌آید این است که فدرر بیشتر از گذشته لب تور می‌آید.

البته این قسمتی از بازی او بوده که فقط باید آن را بهتر از گذشته‌ کند. به نظر من او بازیکن بسیار کاملی است و برای اینکه بتواند از همه توانایی‌هاش استفاده کند نیاز به زمان و فضای بیشتری دارد. او در گذشته بیشتر از ته زمین بازی می‌کرد و حالا باید سعی کند برای موفقیت بیشتر جلوتر و تهاجمی‌تر بازی کند. فکر می‌کنم خیلی‌ها با نظر من موافق‌اند که راجر از ته زمین نمی‌تواند مقابل بهترین‌های جهان موفق بشود. سلاح او سرویس خوب، فورهند خوب و والی مطمئن است و او باید از این سلاح‌هاش بیشتر استفاده کند.

شما همیشه برای فدرر یک الگو بوده‌اید. آیا این مسئله برای همکاری شما یک نعمت محسوب می‌شود و یا بالعکس ؟

من فکر می‌کنم ما هر دو برای یکدیگر احترام زیادی قائل‌ایم. من زمانی که راجر کوچک بوده براش الگوی کوچکی بودم. الگوی من هم بیورن بورگ بود. من برای راجر احترام بسیار زیادی چه به عنوان یک بازیکن تنیس و چه به عنوان سفیر ورزش قائل هستم. ما همدیگر را به خوبی درک می‌کنیم و این انرژی مثبتی به من می‌دهد.

برای همکاری بلند‌مدت صحبتی با هم کرده‌اید؟

قرار است تا پایان سال با هم کار کنیم و من 10 تا 15 هفته با او در سفر خواهم بود و هر تصمیمی که بخواهیم بگیریم به نتایج بدست آمده بستگی نخواهد داشت. من در کنار او خواهم بود و حتی اگر با او به سفر نروم جور دیگری با او کار خواهم کرد.

فکر می‌کنید فدرر این توانایی را دارد که بتواند دوباره قهرمان گرنداسلم بشود؟

من واقعا فکر می‌کنم که او می‌تواند یک گرنداسلم دیگر ببرد. این مسئله را به خودش هم گفته‌ام. پیشرفتی که در بازی‌اش به وجود آمده این امیدواری را به من داده که با کمی خوش‌شانسی در قرعه حریفان‌اش می‌تواند در ویمبلدون و اوپن آمریکا شانس قهرمانی داشته باشد. اما در اوپن فرانسه این کمی سخت‌تر است.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: