نمایش پست تنها
قدیمی 05-29-2014, 06:13 AM   #64
lordmani
Member

آواتار lordmani

پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون دومین گرند اسلم سال رولندگاروس 2014

راجر فدرر در روزهای اولیه مسابقات رولاند گاروس از استرس و اضطراب خود قبل از بازی‌ها می‌گوید.
در روزهای اولیه مسابقات رولاند گاروس تنیس باز خونسرد سوئیسی، اظهار کرد که گاهی اوقات قبل و به هنگام مسابقه اضطراب پیدا می‌کند، فدرر در این باره گفت: گاهی اوقات برای من پیش آمده که قبل از مسابقه اضطراب دارم و مسابقه را می‌بازم. در این مواقع فکر نمی‌کنم که تنها دلیل باخت من مضطرب بودنم است، بلکه جو بازی خوب نبوده. به هنگام بازی ضربان قلب بالا می‌رود و بعضی اوقات احساس لرزش می‌کنم، اما دلیل آن را نمی‌دانم. بعضی اوقات در مسابقات تنیس پاهای شما سست می‌شود و شما سعی می‌کنید حرکت کنید.
او گفت: من در مسابقات ویمبلدون سال ۲۰۰۱ در مقابل پیت سامپراس مضطرب بودم، زیرا برای اولین بار بود که در زمین اصلی بازی می‌کردم و اولین بارم بود که حریف پیت بودم. به خاطر دارم که در آن بازی‌ دست‌هایم یخ کرده بود، اضطراب داشتم و ضربان قلبم بالا بود. این شرایط عادی نیست. بعد از آن موقعیت‌های دیگری همچون اولین فینالم یا اولین باری که مقام آوردم حین شرایط را تجربه کردم. این شرایط مانند اولین باری است که می‌خواهید سخنرانی کنید یا با فرد مورد علاقه‌تان صحبت کنید. بنابراین این شرایط عادی نیست و شما را مضطرب می‌کند.
فدرر با ۱۶ سال بازی در زمین‌های تنیس دیگر آموخته است که چگونه بر تفکرات منفی خود غلبه کند. او می‌گوید: این مسابقات طولانی است و با سرعت نمی‌توان به پیروزی رسید، درست مثل یک ماراتن می‌ماند. امروز من با تجربه ای که دارم با بی‌خیالی بیشتری به زمین مسابقه می روم.
lordmani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lordmani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: