پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز رم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
چرا جو سازی میکنی؟ کل چیزهایی که من گفتم در حد استادیوم فوتبال و راکت دست نگرفتن بود که اینا رو هم چند ساله به خیلیها میگم. حرفی در مورد شخصیت شما نزدم. چیزهایی که شما گفتی بحث رو شخصی کرده٬ نسبتا محترم٬ مهمل گو٬ پرت و پلا. دقعه قبل هم گفتم٬ بارها اومدم تو فروم و امثال این جور پست ها رو دیدم٬ ولی به خاطر اینکه بعضی از دوستان مثل خودت جنبه بحث ندارن و آخرش بحث رو شخصی میکنن که من نمیام و فلان٬ بحث نکردم. الانم طوری میگی بحث به من ربطی نداشته که کسی ندونه انگار اولین پست این مدلی درباره رافا بوده. یه نگاهی به تاریخچه پستهات بندازی بد نیست. این پاسخی به تمام اونها بود.
از دوستان عذر میخوام به خاطر این چند پست بی ربطم در این تاپیک٬ دیگه ای پستی در این زمینه نمیدم.
با سپاس
|
دوست عزیز، من اومدم یک سوال از مرتضی پرسیدم که در جواب اون انتظار داشتم کلی تعریف از رافا بشنوم، بعد شما اومدی در جواب من با لحنی تمسخر آمیز گفتی که تو به راکت میگفتی دسته، نمیدونم اوج هیجانت دیدن بازی استقلال پرسپولیس بوده، راکت دستت نگرفتی و چیزی حالیت نیست و حرفایی از این قبیل، من این حرفا رو توهین تلقی می کنم و شما بودی که بحث رو شخصی کردی،این حرفا رو چند ساله به خیلی ها میگی، خب اشتباه میکنی که میگی، من که رفیق صمیمی شما ( مثل پویا و پیمان که خودت گفتی! ) نیستم، خوبه که اینقدر یک طرفه قضاوت نکنی!
من هم از همه به خاطر پست های بی ربطم عذر می خوام و کلا در تاپیک ها پستی نمیدم تا خاطر جناب رئیس و دیگر طرفداران رافا آزرده نشود.
ممنون
ویرایش توسط mjrs : 05-18-2014 در ساعت 02:03 PM
|