نمایش پست تنها
قدیمی 04-18-2014, 10:02 PM   #8
omidd
Senior Member

آواتار omidd

پستها: 148
سپاس: 2,356
در 146 پست 1,594 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: استاد راجر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز مونت کارلو 2014

بازیای جذابی بودش خصوصا ست دوم بازی سونگا با راجر که هیجانش روی اعصاب بود کلی حرص خوردم ولی بازی همین دیگه کفتنی ها رو دوستان گفتن ولی نکته جالبی که گفته شد این بود با اینکه راجر فرصتای فراوانی رو از دست داد اما برخلاف بازی با روبردو بازی رو برد خوبم بردش ولی ست دوم بدجور رو اعصاب بود راجر.
بی شک کمتر کسی پیروزی فرر بر رافا رو پیش بینی میکرد ولی خب بنظر رافا امسال فصل بدی خواهد داشت بهرحال فشار نتایج درخشان ماتادور در فصل گذشته بدجور سنگینی میکنه رو دوش رافا بنظر میرسه قصه رافا توی این فصل با این اوضاع با از دست دادن رولند تکمیل بشه هرچند رافا همیشه رافاست.
استنم که بقول دوستمون داره بهتر میشه امروزم برد تا شاید اولین مسترزشو هم بتونه بگیره خدا رو چی دیدین.
نوله هم برد با اینکه عقب بود اما نوله امسال با فاصله بهترین و بردنش برای همچین بازیکنای دور از دسترس بنظر میاد.
خودم به شخصه دوس دارم فینال سویسی باشه اما خدایش نوله خیلی رو فرم منم توی نظرسنجی برای اولین بار احساسی نظر ندادمو به نوله رای دادم.با توجه به اینکه بقول دوستانم معمولا من بازیارو برعکس پیش بینی میکنم امیدوارم این خرافات تبدیل به واقعیت بشه و راجر اولین مونت کارلو خودشو بدست بیاره حالا میخواد مونت کارلو بی اهمیت باشه یا با اهمیت اولین همیشه ارزشمند و روحیه بخش.
موفق باشین عزیزانم
omidd آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی omidd به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: