نمایش پست تنها
قدیمی 03-14-2014, 10:04 PM   #89
saeedfxfx
Senior Member

آواتار saeedfxfx

پستها: 193
سپاس: 78
در 180 پست 723 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوله ، راجر ، نادال ، فرر
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسابقات ایندین ولز 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها

خیلی وقت نکردم بازیا رو ببینم، مخصوصا دورهای اولو. اول واجب می دونم از سگ عزیزم تشکر کنم به خاطر حماسه آفرینی. اولین بار بود که رنک 1 رو شکست می داد و کلا عادت نداره شگفتی ایجاد کنه خیلی براش عجیب بود. از معدود دفعاتی بود که داشت ذوق مرگ میشد.
تو بقیه بازی هایی هم که ازش دیدم خوب بود و نزدیک بازی های 2011 ش در گرند شده بود عجیب ترین تنیس باز حال حاضر هست ولی این عجیب بودن خیلی کمکش نکرده تو این چند سال. ولی به هر حال دیدن بازیش همیشه برام جالب بوده. خیلی وقت ها زودتر تر اونچه که بهش میگن Taking the ball early ، ضربه می زنه و شبیه هاف والی میشه. اینجا که کارش تموم شد دیگه امیدوارم تو میامی هم که به نسبت خودش معمولا خوب بوده، انتظارات رو برآورده کنه.

لذت رویارویی با اسطوره رو فقط یک بار در بازل چشیده و فردا شب دوچندان خواهد بود. سرو 1 ش بالا باشه احتمالا یک ست نزدیک میشه. خیلی تورنمنت تعیین کننده ای برای راجر هست به نظرم و قهرمانی می تونه نوید یه فصل خوب شبیه به 2012 رو بده. ثبات راجر خیلی بیشتر بوده امسال و بازی بد نداشته جز 2-3 مورد که قابل درک هست. همینجوری بازی کنه قهرمان هستیم. البته استرالیا و ایندین ولزی که هنوز تموم نشده، به من یکی حداقل نشون داد که امسال باید منتظر هر اتفاق عجیبی بود. قهرمانی راجر در ایندین ولز که اتفاق نیست ولی حس می کنم یه اتفاق خوب امسال داریم.

در اون سمت نوله اگر به گولبیس بخوره کارش راحته تقریبا ولی اگه به ایزنر بخوره 50-50 هست به نظرم و مثل همیشه تایبرک تعیین کننده س. امیدوارم ایزنر امشب پیروز بشه تا دو بازی جالب رو در نیمه نهایی ببینیم.

در مورد نادال : هیچ موقع نمیشه به بازی قبل استناد کرد و گفت نادال در تورنمنت بعدی شکست خواهد خورد. نتیجه ش در میامی مهم نیست ولی بازم تورنمنت های خاک رو درو خواهد کرد به نظرم. البته خیلی بعیده توانایی نزدیک به تکرار آخر سال پارسال رو داشته باشه و به نظرم بعد امریکا نامبر وانی رو دوباره به جوکر پس خواهد داد ولی باز در سال بعد ممکنه عکس بشه این روند.

در مورد نواک : به نظرم تا بعد رولند و ویمبلدون نمیشه نظر داد که افت کرده یا تعویض مربیش غلط بوده و ... . نسبت به سال های قبل رولند و ویمبلدون خیلی مهم تر هست براش.

اندی چون در خاک توانایی رقابت با بقیه بازیکن های تاپ رو نداره، من به جز استرالیا نیمه اول سال رو بی خیالش هستم. اصلا ثبات لازم رو برای نزدیک شدن به رتبه 1 و 2 نداره. دلیشم هرچی هست مهم نیست و بعیده تا اونا افت کنن بتونه کاری بکنه.

در مورد بقیه وقت نمی کنم نظر بدم فقط دیمیتروف : خیلی فرم خوبی داشته امسال و به ریترنش بقیه ارکان بازیش به اندازه ای بوده که بتونه باهاش بازی مهم ببره. به لحاظ ذهنی هنوز خیلی کار داره. خیلی مونده تا به ثبات برسه. در تنیس امروز ثبات خیلی مهم تر استعداده به نظرم. البته نه ثباتی مثل گسکه که 90% اوقات معمولیه و هیچ وقت هیچی نمیشه.

خیلی حرف زدم. به امید سالی خوب برای اسطوره

اقا خیلی خوشم اومد از مطلبت
چندتا مورد بود توش که بدجوری موافقم باهاش ، مهمترینشون اخرش راجبه گسکه
خودشم نمیدونه کی امادس کی نیست!!
دولگو هم باید به راجر ببازه راه نداره!
نادال هم باید فکر جدی برای بک هندش بکنه وگرنه راه به جایی نمیبره امسال
saeedfxfx آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saeedfxfx به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: