موضوع
:
چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟
نمایش پست تنها
01-30-2014, 02:17 PM
#
11
roger 4 ever
Senior Member
پستها: 203
سپاس: 258
در 202 پست 2,325 بار سپاسگزاری شده
پاسخ : چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟
از این دوستامون که عمیق و مو شکافانه و کارشناسانه اومدن مطلب نیویورک تایمز رو تحلیل کردن و حتی از خودشون دانش(!) هم اضافه کردن به مطلب نیویورک تایمز، خواهش می کنم بیان این مطلب از گاردین رو هم تحلیل کنن برا ما به قلم راب اسمیت...در انتهای این مطلب به یک مطلب دیگه مجددا از نیویورک تایمز به قلم دیوید فاستر اشاره شده...از این دوستان خواهشمندم اگه می شه اون مطلب رو هم برای ما تحلیل کنن که همه استفاده کنیم...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.theguardian.com/sport/200...alianopen20072
دنیا سالهاست داره رو این بحث می کنه که آیا فدرر برترین ورزشکار تاریخ هست یا نه، هزاران هزار مطلب و مقاله در منابع معتبر رسانه ای دنیا هم موجوده به قلم بزرگ ترین ورزشی نویسان...اون وقت دوستان می یان تحلیل می کنن که راجر هد تو هد عقبه ریترناش داغونه و مسترزاش فلانه!!!!!!! ارقام و اعداد آخرین دلایلیه که باعث می شه راجر برترین تنیسور تاریخ باشه...ای خدای من، چی بگم من...
استفاده می کنیم از تحلیل هاتون، بنویسید که فرح بخش هست ولی این و بدونید که خارج از مرزهای این کشور و این انجمن، چنین تحلیل هایی(!!) حتی محلی از اعراب هم نداره...همین جا بزنید این حرف ها رو و جای دیگه عنوان نکنید...مرسی...عجیبا غریبا...
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roger 4 ever به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
Amir_RF
,
omidd
,
rojhin
,
The King
roger 4 ever
نمایش مشخصات عمومی
ارسال یک پیام خصوصی به roger 4 ever
یافتن پست های بیشتر roger 4 ever