01-30-2014, 10:16 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
پاسخ : چرا فدرر بزرگترين بازيكن تاريخ تنيس است؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط delpotro
اتفاقا از نظر من اين يك سوپر پست بود.
فوق العاده حال كردم
دمش گرم!
طلاي المپيك حسرت بزرگترين تنيسور تاريخ  
ديويس كاپ حسرت بزرگترين تنيسور تاريخ   
|
خب من یه سوال از شما دارم پس بزرگترین تنیسور تاریخ کیه ( تا زمان فعلی ) ؟ دلپوترو که نیست ؟
آرزو میکردم فدرر این دو تایتل رو میبرد ولی الان هم که نبرده چیز خیلی خیلی ارزشمندی هم از دست نداده .
اگه دیویس کاپ چیز خیلی مالی بود رادک استپانک دو سال متوالی یک تنه کشورشو توش قهرمان نمیکرد ، دیویس یک تورنمنت تیمیه نه فردی . به عنوان مثال نواک پارسال همه بازیهاشو تو دیویس برد تو فینال هم با اینکه هردو بازیشو برد ولی بخاطر ضعف هم تیمیهاش قهرمان نشدند حالا این وسط تقصیر نواک چیه فکر میکنم رادک تا آخر عمرش هم نتونه از نواک ست بگیره ولی در نهایت قهرمان دیویس کاپ شد ، نادال هم که دیویسو برده به خاطر قدرت تیم اسپانیا بوده و نه فقط قدرت فردی . فدرر تو این سالها یا تو دیویس شرکت نداشته و یا با اکراه و به خاطر دوستیش با سورین توش شرکت کرده ، خودش هم بهتر از همه میدونه کسب افتخار تو گرنداسلم برای مردم کشورش و طرفداراش خیلی ارزشمندتره تا دیویس . همین دلپوترو جون شما هرسال با یه بهانه ای سعی میکنه دیویس کاپو بپیچونه .
در مورد طلای المپیک هم گرچه فدرر خیلی دوست داشت بخاطر مردم کشورش و تکمیل کردن کلکسیون قهرمانیاش این مدالو ببره ولی تو گام آخر کم آورد با این حال کارنامه خیلی بدی هم تو المپیک نداره (یک مدال طلا و یک نقره ). ضمنا اگر بحث مدال و رده بندی مدالی تو المپیک رو بزاریم کنار ، تو خود دنیای تنیس ارزش مدال طلای المپیک قابل قیاس با قهرمانی در گرنداسلم نیست همون امتیاز 750 که به قهرمان المپیک میدند نشان دهنده خیلی چیزهاست (حتی کمتر از یک مسترز).
در آخر : کریر فدرر اونقدر درخشانه که برای اثبات بهترین بودنش به هیچ وکیل مدافعی نیاز نیست شما هم اینقدر آب در هاون نکوبید !!!
|
|
|