پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014
سمپراس: هرگز کسی مثل نادال ندیدهام
اسطوره بزرگ تنیس میگوید هوادار نادال است چون او باورنکردنی است، یک پکیج کامل است و حتی با گرفتن هیجدهمین قهرمانیاش در گرنداسلمها رکورد دستنیافتنی فدرر را هم میشکند.
به نظر پیت سمپراس، اسطوره ابدی دنیای تنیس رافائل نادال، مرد شماره یک تنیس جهان «باورنکردنی» است.
سمپراس که در بازی نیمهنهایی اوپن استرالیا بین فدرر و نادال برای اولین بار از نزدیک ناظر بازی نادال بود به بیبیسی گفت:«به نظر من او باورنکردنی است. برای اولین بار بود بازی او را از نزدیک میدیدم. حرکات او در زمین غیرقابل باور بود. او میتواند حین دویدن بهترین ضربات را به توپ بزند. هرگز کسی را مثل او ندیدهام».
سمپراس 42 ساله با 14 قهرمانی در گرنداسلمها، دومین تنیسباز پرافتخار تاریخ است. تنها راجر فدرر است که با 17 قهرمانی بیش از او در گرنداسلمهای چهارگانه (اوپن استرالیا، اوپن فرانسه، ویمبلدون و اوپن امریکا) جام برده است.
حالا اما انتظار میرود رافا نادال به او برسد چون این تنیسباز اسپانیایی تا کنون 13 بار قهرمان گرنداسلمهای مختلف شده است و اگر یکشنبه واورینکا را شکست میداد به رکورد سمپراس میرسید.
سمپراس که شاهد پیروزی قاطع نادال بر فدرر بود در ادامه به بیبیسی اسپرت گفت:«با تماشای بازی او کاملا به تواناییهایش پی بردم. او خیلی محکم به توپها ضربه میزند، سرویسهایش عالی است و خلاصه همه کار میکند و همه را درست انجام میدهد. او از نظر روحی هم بسیار قوی است. نادال یک پکیج کامل است».
نادال 8 تا از گرنداسلمهایش را در رولان گاروس برده است آن هم در حالی که سمپراس که 7 قهرمانی در ویمبلدون دارد، یک بار هم در اوپن فرانسه قهرمان نشده است. برای همین سمپراس مطمئن بود نه تنها نادال در استرالیا به رکورد 14 قهرمانی خودش میرسد بلکه رکوردش را بهبود هم میبخشد و از فدرر هم سبقت میگیرد:«او به چهاردهمین جامش نگاه نمیکند. او به بیش از آن نگاه میکند. واقعبینانه اگر نگاه کنید، او به خوبی میتواند هفدهمین و حتی هیجدهمین قهرمانیاش را هم بگیرد. او اعتبار ورزش است. من طرفدارش هستم».
|