نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever
کل دنیا بازی رو دیدن من دلیلی نمی بینم بیشتر از این توضیح بدم...به هر حال دوستان از شرایط طبیعی روحی هم برخوردار نیستند زیاد نمی شه اتکا کرد به حرف هاشون با توجه به شرایطی که دارن...مثلا کسی که می گه استن خوش اخلاق نبود(تاریخی ترین جمله ی استرالیا 2014) خب طبیعیه که از چه شرایط روحی و روانی برخورداره...اما خب چند نکته می گم و بس:
بنده هیچ وقت نگفتم که مصدومیت نادال کاملا «الکی» بوده یا اینکه ایشون هیچ گونه «دردی» نداشتن...اتفاقا بنده گفتم که شرایط بدنی ایشون «طبیعی و نرمال» نبود. بحث من سر اون مدیکال تایم اوت بود که در اون بازه ی زمانی دقیقا بعد از برک شدن گرفت. دنیا دید، شما هم دیدید که قضیه چی بود. اگه یه ست جلو می بود هم می گرفت تایم رو؟!!!...اگه اونجا برک نمی شد هم اون تایم رو می گرفت؟!!!...نه خودتون رو گول بزنید، نه من رو و نه حتی حاضران در rod laver رو که به خوبی به این قضیه واکنش نشون دادند...
یعنی واقعا خودتون هم اعتقاد دارید که رافا هیچ قصد و نیتی خدایی نکرده برای بر هم زدن ریتم بازی استن نداشت؟!!!!...عجیبا غریبا...
بنده هم عمیقا متاسفم که رافا درد داشت و نتونست همون ریتم ست اول و اوایل ست دوم خودش رو داشته باشه...ای کاش اون مقدار درد رو هم نمی داشت تا بازی اصلیش رو بکنه..اون موقع هم هوادارا فینال زیبا تر و فنی تری رو می دیدن و هم اینکه مشخص می شد که ایشون همون یک ست رو می تونستند بگیرن یا خیر...
|
دوست عزیز اولا ک من ب شما بی احترامی نکردم ک شما... بیخیال گفتار هرکس نشانه شخصیت اوست.من گفتم خیلی خوش اخلاق نبود اینپو هم همه دیدن در ست دوم. دوما انگار شما حرفایی ک من درباره مصدومیت کمر زدمو نخوندی یا چون دچارش نشدی نمیدونی یعنی چی(ایشالا ک نشین) ولی مدیکال تایم اوت رو از درد گرفت.حرفتون مسخرست ک میگین الکی گرفته.واقعا نمیدونین چه دردی داره وگرنه اینطور ی بی منطق نمیگفتین تایم اوتش الکی بوده.امیدوارم همیشه موفق باشی عزیز./