پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...من اول قهرمانی استن رو تبریک میگم.ایشالا مبارکش باشه.بنده هیچوقت تو هیچ چیزی ادعا ندارم مخصوصا تنیس و بحثای فنیش.اما از اونجایی ک پستای بعضیا رو خوندم و نوشته بودن مصدومیت نادال الکی بوده(مسخره تر از این نمیشه) گفتم چندتا جمله بگم.بعضیا هم گفتن ک بخاطر غافلگیر شدن الکی خودشو ب مصدومیت زده این ک دیگه خ خنده داره.همه خوب میدونن ک نادال چه روحیه ای داره واسه برگشت ب بازی وقتی عقبه و همینطور انگیزه ای ک داشت واسه بردن این گرند.واقعا متاسفم واسه اونایی ک این حرفا رو زدن ک غافلگیر شد و ... . من خودم ی بسکتبالیست هستم و میدونم درد ناحیه پایینی کمر یعنی چی.یعنی اگه بگیره سرتو هم ک بالا پایین ببری از درد میمیری و ی دفه هم ول میکنه ک بازم درد داره. نه ب اون شدت ولی بازم آدمو کلافه میکنه.واقعا از اشکای نادال هم میشد فهمید ک چه حالی داره ولی بازم ب خاطر احترام ب تماشاچیان و مردم تا آخر بازی رو ادامه داد.دوستان لطفا ی کم فکر کنین بعد پست بزارین و از روی منطق هم پست بزارید.در آخرهم آرزوی سلامتی واسه همه مخصوصا نادال رو دارم و بازم این قهرمانی رو ب استن ک خ هم خوش اخلاق نبود تبریک میگم.
|