نمایش پست تنها
قدیمی 01-24-2014, 09:59 PM   #485
slice
Member

پستها: 88
سپاس: 121
در 53 پست 276 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط S.A.IVI.A.N نمایش پست ها
در مورد سبک بازیه رافا به اون دوستانی که از واژه بزن زیرش استفاده میکنن دو کلام حرف دارم
اولا رافا امروز به غیر از برخی مواقع در ست 1(زمانی که به برک نیاز داشت و بعلت دلایلی که تو پست قبلی گفتم) زیاد از توپ های با ارتفاع و به اصلاح مون بال استفاده نکرد.
در بقیه زمان های بازی رافا فورهندش معمولی بود و حتی بکهند داون د لاین هاش با نت کلیرنس پایین بودن. کلا رافا فورهندش همینجوریه. اما شما فقط تو بازیه راجر به دلیل دقت زیاد و ضعف راجر در بکهند به چشمتون میاد و باعث این القا میشه. رافا خیلی وقت ها با نواک هم به این صورت فورهند میزنه حتی با اینکه به ضررشه. پس نباید فکر کرد که فقط جلو راجر اینجور میزه. جلو راجر فقط کمی چرخش توپ رو بیشتر میکنه و تعداد دور بر ساعت توپ بالای 3000 میشه. همین چرخش توپ باعث میشه بکهند راجر به هم بریزه و الا برای ارتفاع توپ راجر میتونه بره عقب و زمانی که توپ پایین میاد ضربه بزنه. کاری که گسکه و استن انجام میدن. چرا اونها مشکلی با بازی رافا ندارن؟ پس مشکل از خود راجره!

ضمن اینکه بارها تو این بازی توپ با ارتفاع روی فورهند راجر هم اومد . چرا اونهارو خراب میکرد یا نمیتونست به امتیاز تبدیل کنه؟ مگه ادعا نمیشه فورهند راجر یکی از بهترین های تاریخه؟ در حالی که اگه همون توپ با ارتفاع رو بدن به رافا چنان فورهندی بزنه که راحت تبدیل به امتیاز میشه!

اتفاقا زمانی که رافا بازیش رو هجومی تر کرد و با بکهند به فورهند راجر حمله میکرد رافا راحت تر نتیجه میگرفت و نتیجه ش برک کردن در ست 2 و 3 بود. در حالی که در ست اول کاری نکرد!

در کل راجر بازی خوبی انجام داد اما رافا خیلی بهتر بود. راجر در ویمبلدون شانس خواهد داشت رافا رو شکست بده و قهرمان بشه.

با تشکر از نظرات منطقی شما در مورد بازی رافا!!!!!!!! ولی من تو چند مورد باهاتون موافق نیستم:
1.رافا اکثر فورهندایی که امروز میزد ارتفاعشون خیلی زیاد بود خصوصا تو ریترن سرویس 2 و توی فورهندایی که مجبور بود بدوه به سمتش ولی چون راجر سریع بهش ضربه میزد همه فکر میکردن ارتفاع توپ کمه!!!!!
2.در مورد اینم که گفتین راجر باید بره عقب مثل گسکه و استن و بکهند بزنه.واسه راجر این کار بغیر از چند بار به صرفه نیست چون اصولا سبک بازی راجر روی بیس لاین تا بتونه سریعتر به سمت تور بره ثانیا استن و گسکه از اون کار بهره ای نمی برن!!!!!!
3.در مورد فورهند:مطمئنا خود شما بهتر از من میدونین که گریپ فورهند راجر تقریبا eastern و بارزترین مشکل این نوع گریپ عدم توانایی زدن توپ با ارتفاع بالاست در عوض گریپ نادال 4.5-4 که میشه گفت نزدیک به سمی وسترن که زدن توپ تو ارتفاع بالا خیلی آسون تره!!!!!!
slice آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی slice به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: