نمایش پست تنها
قدیمی 01-24-2014, 08:35 PM   #482
sina1993
Senior Member

آواتار sina1993

پستها: 207
سپاس: 3,083
در 189 پست 1,318 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
1- تبریک می گم به طرفداران نادال. از اون چیزی که انتظار داشتم یه کم بدتر پیش رفت اوضاع برای راجر.یه کم البته.توضیح می دم حالا. اول اما تعجب می کنم از بعضی از دوستان که کوچک ترین اعتمادی به بازیکنشون ندارن. قبل از بازی دیدم یک سری از دوستان اومدن گفتن که ای بابا سقف نمی دونم کجاش کمی خراب شده و باید کلا بسته بشه و در عین حال با تبریک به مافیای استرالیا و مافیای تنیس، قهرمانی راجر رو تبریک گفتن!!!!! عجیبا غریبا... بابا دو زار اعتماد به تنیسورتون داشته باشید... با این مچ آپ و با این همه پارامتری که می گه شانس رافا بالای 85% هست جلوی راجر چرا این قدر می ترسید قبل از بازی؟!!!!...حالا خدا رو شکر که مافیای استرالیا سقف رو هم نبست و رافا هم 3-0 برد... اگه 140 تا سقف هم می بستن بالای کورت رافا امروز بازی رو 3-0 می برد...به نظرم همین ترس قبل از بازی خیلی معنا داره...2 ماه پیش می گفتن بای بای راجر حالا قبل از سمی فاینال گرند می یان می گن ای بابا مافیا استرالیا داره سقف و می بنده!!!!! عجیبا غریبا...

2- اوضاع از اون چیزی که فکر می کردم یه کم بدتر پیش رفت. انتظارم از ادبرگ پس از لفظی که اومده بود(تاکتیک های خوبی جلو رافا دارم) خیلی بیشتر از این حرفا بود...تغییر خاصی در سبک بازی راجر ندیدیم، بدون ادبرگ هم همین طوری می شد بازی کرد. انتظارم از خود راجر هم بیشتر از این حرفا بود، قبل از بازی عرض کردم باید همون ریتم، تمرکز و آرامش دورهای قبل رو حفظ کنه اما به جز ست اول نتونست این کار رو انجام بده. تازه همون ست اولش هم 100% مثه بازی با ماری یا سونگا نبود. البته استرس و ترس راجر جلوی رافا می تونه موثر باشه اما پس از این عملکرد درخشان در دورهای قبل، من انتظار نداشتم باز هم این ترس و استرس رو راجر تاثیر بذاره. بعد از ست اول تمرکز و آرامش کم و کمتر شدن تا اینکه در اواسط ست دوم دیگه ناگهان راجر 2013 پیداش شد با خراب کردن هلو ترین ضربات ممکن...!!

3-نکته ی امیدوار کننده در این دیدار برای من این بود که اگر هم تمرکز و آرامشش رو راجر از دست داد، اما تلاشش رو از دست نداد. این قشنگ بود. تلاشش و تا آخرین پوینت کرد. حالا گرچه تلاش بدون «مغز» بود اما تلاشش رو کرد. این خیلی برای من مهم بود.اینکه تا آخرین لحظه امیدوار بود و تلاش می کرد.

4-دوستان سطح تفکر رو بالاتر ببرن. تو رو خدا از واژه ی «بزن زیرش» استفاده نکنید. اولا که به هیچ وجه اون ضربات «بزن زیرش» نیست، ثانیا اصلا «بزن زیرش» هم باشه مادامی که با این سبک ضربات می تونه راجر رو 3-0 بزنه اصن باید کل ضرباتش و این طوری بزنه!!! زشته واقعا این کلمه در مورد رافا...این «بزن زیرش» هم کاملا یک ایده و ابتکار(!!) وطنی هست. بی خیال تو رو خدا...

5- راجر باید بدونه 100 ساله دیگه هم شرایط بازی با رافا همینه...100 سال دیگه رافا همین طوری بازی می کنه...بایدم بازی کنه...اگر راجر می خواد شانسش و برای پیروزی برابر رافا افزایش بده باید از لحاظ ریتم بازی همون طوری باشه که جلوی سونگا و ماری بود. آرام و متمرکز... ست 1 تا حدی این تو این مسئله موفق بود و دیدید که فاصله ای با پیروزی نداشت. استرس و ترس جلوی رافا رو هم باید بی خیال شه...دیگه بعده این همه مدت باید بدونه جلوی رافا باید فقط به فکر تنیس بازی کردن باشه..اگه فقط به این مسئله فکر کنه شانس داره، اگه بخواد خودش و درگیر کنه همین می شه که 2 تا بکهندش رد نمی شه...در حالی که همین بکهند بازی های قبلی امیدوار کرده بود همه رو...

6- بعد از سیاهی های 2013، به نظرم این طلوع خورشید بیش تر از اون قدری بود که فکر می کردیم...به 2 هفته قبل و قرعه نگاه کنید، خودم می دونم و خودتون هم می دونید که در بهترین حالت راجر رو فراتر از یک هشتم نمی دیدید!! اما این راجر بار دیگه همه چی و عوض کرد. فصلی طولانی در راهه...

7- باز دیدیم یه سری دوستان شروع به پرورش ایده های دیگر وطنی دارن می کنن....عزیزم اسطوره معنی بسیار عظیمی داره...راجر اسطوره بودنش رو وامدار هیچ نوع جام و گرند و افتخار درون کورتش نیست... رافا به احتمال بسیاری زیادی «17» رو رد خواهد کرد اما اگر«170» رو هم رد کنه این هیچ تناقضی با اسطوره بودن راجر نداره.خیلی زشته اسطوره بودن راجر رو وامدار «17» بدونیم... بس کنید پرورزش ایده های خلاقانه رو...

8- تبریک دوباره به طرفداران رافا. قبل از بازی عرض کردم نیشیکوری و گریگور سوء تفاهمی بیش نبود و رافا در 100% توانایی خود در برابر راجر قرار خواهد داشت. بازم تبریک...
با اینکه گزینه تشکر رو برای پستتون زدم ولی خواستم دوباره هم برای این پستهای عالیتون تشکر کنم بازم ممنون
sina1993 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: