نمایش پست تنها
قدیمی 01-24-2014, 08:22 PM   #11
ehsan.
Member

پستها: 40
سپاس: 1,846
در 40 پست 250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsann نمایش پست ها
البته نادال از سال 2005 تا 2008 در سال فقط رولند رو گرفته.یعنی از 19 سالگی تا 22 سالگی که ویمبلدون رو فتح کرده.
بعدش من بارها گفتم راجر بی نظیره.اما واقعا قانع نمی شم که سطح اون دوران از حالا بیشتر.واسش دلیل هم دارم.
نزدیکترین رقبای راجر مثل اندی رادیک با اومدن بازیکنانی مثل نادال و جوکو عملا از رسیدن به موفقیتهای قبلیشون باز موندند.
من با این حرفام نه قصد دارم ارزش گرندهای راجر رو کم کنم.نه اینکه ارزش کاپ های نادال رو بیشتر.در هر صورت راجر بهترین بوده.حتی اگه بازیکنای دیگری هم میبودند.باز هم راجر این گرند ها رو میگرفت.
اما رقابت الان نزدیکتره.
با سلام به احسان عزیز
ببین احسان جان من هیچ جای صحبتام نگفتم که سطح اون دوران از حالا بیشتر بوده.
من از 2 جنبه ای که میشه به این موضوع نگاه کرد رو مطرح کردم..(1-متعلق به یک نسلند 2-نیستند)
در مورد اول ببین احسان بحث اینه که اگه فیلد اون دوران ضعیف بوده هر دوی اینها تو همون فیلد داشتن بازی میکردن (اینکه میگی 2005 تا 2008فقط رولند رو برده منظورت چیه ؟اولا خوب 8تا از این 13 گرند رو نادال تو رولند کسب کرده - نمیدونم شاید منظورت اینه که آماده نبوده، ومن گفتم مگه میشه کسی گرندی رو در هر سال ببره و ببگیم آماده نبوده-پس ببین اگه فیلدی آسون بوده خوب نادال هم تو همون فیلد گرنداش رو کسب کرده تازه به اون قسمت که گفتم که حریف فدرر در تمام این سال ها یه بازیکن برجسته بود که 5 سال از خودش جوونتر بود ولی همچین بازیکنی دیگه ظهور نکرد که از همچین سلاحی در برابر نادال برخوردار باشه و تمام حریفاش یا از خودش پیرترند یاهمسن وبه هر حال در یک شرایط برابر با حریفاش قرار داره)
در کل خواستم بگم که این دو بازیکن متعلق به یه نسلن و اگه نفع و ضرری بوده واسه هر دو بوده اگه هم که بگیم به یک نسل تعلق ندارن که جنبه دوم صحبتام رو شامل میشد.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsann نمایش پست ها

به عنوان مثال لیگ خودمون.10.20 سال پیش قهرمان یا استقلال بود یا پرسپولیس.اما الان پیشبینی سختتر شده.این مسئله ربطی به بهتر شدن سطح ورزش نداره.به نزدیک شدن رقابتها بستگی داره.
بابا اینا که فوتبال بازی نمیکنن یه توپ میندازن وسط و یه مشت آدم میدون دونبالش وچون برنامه ای در بازی ندارن همینه که میبینی تیمی که میلیاردها خرج کرده از تیم دسته یکی شکست میخوره(این از فوتبال خودمون)
من به نظرت احترام میذارم ولی نظرم در مورد اون جمله آغاسی همونی بود که نوشتم...ببین احسان ما نمیتونیم منکر این باشیم که پیشرفت در یک رشته تاثیری بر توانایی های اون بازیکنا نداره ببین تو هیچ رشته ای رو نمیتونی پیدا کنی که با گذر زمان زیباتر نشده باشه و هر چه به جلو میریم ظهور شگفتی ها بیشتر میشه...و این کاملا طبیعیه چون گفتم مثلا فدرر میات سمپراس و آغاسی و....رو میبینه و میدونه که برای جاودانه شدن باید از اونها بهتر باشه (البته توانایی های بازیکن ها هم ملاک بسیار بزرگیست) وهمینطور اگه فدرری نبود نادال مجبور نبود خودش رو به این سطح برسونه ودر آِینده هم همینه فقط از نظر من فدرر یکم جهشی تنیس رو به این حد رسوند وگرنه این سطح از تنیس رو شاید تا 10 سال دیگه هم نمیدیدیم و گواه این نظر من این جمله آغاسیه:
« بیشتر از خودم می پرسم آیا می توان آنچه فدرر انجام می دهد را آموزش داد؟ آنچه مسلم است این نکته است که او باعث رشد تنیس شده است.»

من در پست قبلی همه نظراتم رو گفتم و ازین بیشتر در مورد فیلد چیزی نمیتونم بگم
موفق باشین

ویرایش توسط ehsan. : 01-24-2014 در ساعت 08:39 PM
ehsan. آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsan. به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: