نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2014, 07:00 PM   #399
ehsann
Senior Member

آواتار ehsann

پستها: 113
سپاس: 375
در 75 پست 364 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافائل نادال
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون اولین گرنداسلم سال، استرالیا 2014

نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger 4 ever نمایش پست ها
اختیار دارید، این حرف ها چیه...مباحثه آزاد هست اینجا...

اما در مورد مطلبی که گفتید؛ شما دچار سوء تفاهم هستید در برداشت صحبت های آقای اغاسی...بله مشخصه که هر ورزشی و اصولا هر معقوله ای با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی، پیشرفت می کنه...چه ربطی داره؟!!...کجا آقای اغاسی گفته فیلد راجر ضعیف بوده و اون به این خاطر تونسته قهرمان بشه؟!!!...کجا اغاسی گفته فیلد الان قوی تر از فیلد دوران قهرمانی های راجره؟!!!...یک جمله از اغاسی برای من بیارید که او واژه ی «فیلد» رو به اون شکلی که شما استفاده می کنید، در سخنانش به کار برده باشه...

وای خداییش خندم می گیره بعضی جملات به این بدیهی و ابتدایی رو دارم تایپ می کنم...من با قطعیت دارم صحبت می کنم چون قضیه ماوراء قطعیته...هیچ جای دنیا همچین بحثی رو نمی شه دید...شما که نام اغاسی رو به زبون می یارید، برید ببینید ایشون چی می گن در مورد فدرر:

« بیشتر از خودم می پرسم آیا می توان آنچه فدرر انجام می دهد را آموزش داد؟ آنچه مسلم است این نکته است که او باعث رشد تنیس شده است.»

بعد حالا یه سری اساتید می یان می گن قدرر قهرمان شده چون فیلدش ضعیف بوده...عجیبا غریبا...
فرمایش شما کاملا درسته.اما از حرفهای اغاسی میشه به وضوح برداشت کرد که الان رقابت خیلی سختر شده.شما هر چقدر که طرفدار راجر باشی نمیتونی این رو انکار کنی که الان بازی ها غیر قابل پیشبینی شده.من خودم بی نهایت از شخصیت راجر خوشم میاد.همین که راجر میتونه تو این شرایط سخت باز هم با این کیفیت بازی کنه.نشان از توانایی های بیشمارش داره.اما حداقل من نظرم ابنه که در شرایط فعلی گرفتن گرند سختتر از گذشته شده.
ehsann آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ehsann به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: